Product Key
Product Key
Zdravim vsechny. Koupil jsem Lenovo G580 a nainstaloval jsem do nej cisty Windows 8. Bohuzel se mi Windows neaktivoval automaticky a nikde nemuzu najit product key. pry je to nekde v biosu, ale nevim jak ho vytahnout. muzete mi poradit? dekuju moc.
koupil jsem ho na amazonu. uz to neresim. jak rikam moje chyba. ted uz notas slape jak hodinky. muzu rict ze proti asusu , ktery jsem dal sve zene a kupoval jsem ho před necelym rokem a byl za stejne peníze je lenovo nekde jinde. celkove na me pusobi velice dobře. ne ze by asus zlobil ale to zpracovani je nekde jinde, neprehriva se a vydrz baterie no tak o tom uz radeji ani nepisu. proste lenovo byla dobra volba. jedinou věc co ještě hledam je program který jsem tam předtím mel na zlepseni zvuku bylo Dolby Advanced Audio nebo Dolby Home Theater. fakt uz nevim který to byl. asi to první ale kde to stahnout zatím nevim.
alza.cz tu bohužel není.
ziju ve francii. s tou zárukou bych to uz fakt neresil. to by mi asi tezko uznali, když jsem formatoval, rozdelil a nainstaloval windows podle svého. a když se něco pokazi ne moji vinou, tak vim co delat i když je to z amazonu. záruka je záruka i kdybych to kupoval v tramtarii 

Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“