orgasmic píše:Radeji doporucuji Y500.
Možná rovnou počkám na přetaktovanou GT650M, neboli GT750M. K tomu dokoupím mechaniku a budu spokojený. Jen to štěstí na bezporuchový kus budu potřebovat.
vspingu píše:Zdravím,
Rozmýšlím že prodám svůj Acer Aspire M5 (velký krok vedle) a koupím Lenovo Y580 nebo Y500. Ve svém hledáčku mám nejvyšší konfiguraci a chtěl bych se zeptat, na jakou grafiku hraješ WoT.
J0HN_R1C0 píše:Zdravím,
pro představu posílám PrtSc z prográmku NVIDIA GeForce Experience, který optimalizuje grafické nastavení podporovaných her (kam WoT spadá) na aktuální konfiguraci ( http://2i.cz/ac7c3e14c7 ). Co se grafiky týká, tak herní výkony GTX 660M jsou velmi dobré, ve WoT s optimalizovaným nastavením mi fps neklesne pod 50, spíš se drží na 60. Jen na některých ne moc šťastně otimalizovaných mapách se fps pohybují kolem 50 - 39 fps, nejníž mi zatím hodnota fps spadla na 35 fps. Rozdíl mezi GTX 660M a GT 650 je pouze ve Textufe fill rate kde je na tom GTX 660M o 3,2 bil/s lépe. Pokud má Y500 lépe vyřešeno chlazení, tak jděte do něj. Na druhou stranu dvě grafiky zatím nepodporuje tolik herních titulů a tam kde není podporováno SLI je na tom GTX 660M lépe.
vavroň píše:Určitě jsou to krásné hodnoty, není se třeba obávat. Ovšem je třeba myslet na to, že chlazení potřebuje taky někdy vyčistit od prachu, jednou za 3-4 měsíce to stačí (pokud tedy nejede ntb v hodně prašném prostředí).
Python.P píše:Tahle úvaha je lichá, SLI / CF tu máme už pěknou řadu let. Jde o to že WoT programoval neakej klučina na ukrajině...
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 43 hostů