Zdravím,
vlastním tento model Lenova:
http://www.czc.cz/lenovo-thinkpad-edge- ... 30_W7P_W8P
akorát o něco trochu lepší, mám víc paměti na disku a další věci, ty však nejsou podstatné...
chtěl bych se zeptat, pokud mám v tomto notebooku dvě grafické karty -
jednu integrovanou Radeon HD a druhou NVidii GeForce GT 635M -2GB, tak zda-li by šla vyměnit tato grafická karta za nějakou NVidii GeForce GTX ( jakoukoliv verzi , hlavně herní), chtěl bych výkonnější kartu na hry, protože tato se zdá býti optimalizující a zdaleka s ní nemám takové úspěchy, jaké bych čekal, v nových hrách musím většinou klesnout až na nízké detaily.
Děkuji moc za odpovědi...
Lenovo Thinkpad Edge E530 - grafická karta
- Chlebovnik
- guru
- Chlebovnik
- guru
A když už tedy nejde vyměnit, neexistuje nějaký program, který by tu grafiku pustil úplně naplno ?
Už jsem zde zmínil, že se grafika chová dost divně, měla by teoreticky rozjet plno věcí, ale podle praxe to zatím moc nevypadá.
Nebo se zeptám ještě trošku jinak - je tato grafická karta dobrá na hry ?
Popřípadě co vyházet všechny doplňky od Lenova, neblokuje mi to výkon ?
Já už vážně nevím, jak si poradit.
Pro příklad - na internetu přímo v prohlížeči se dá hrát jedna hra - www.haxball.com , je to forma fotbálku.
Grafické nároky má zhruba Mafie jedničky, je to také hodně náchylné na internet, ale stejně se mi to trhá.
Ty nové hry bych přežil, ale tohle vážně ne.
Už jsem zde zmínil, že se grafika chová dost divně, měla by teoreticky rozjet plno věcí, ale podle praxe to zatím moc nevypadá.
Nebo se zeptám ještě trošku jinak - je tato grafická karta dobrá na hry ?
Popřípadě co vyházet všechny doplňky od Lenova, neblokuje mi to výkon ?
Já už vážně nevím, jak si poradit.
Pro příklad - na internetu přímo v prohlížeči se dá hrát jedna hra - www.haxball.com , je to forma fotbálku.
Grafické nároky má zhruba Mafie jedničky, je to také hodně náchylné na internet, ale stejně se mi to trhá.
Ty nové hry bych přežil, ale tohle vážně ne.
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“