Lenovo Y500
- Chlebovnik
- guru
Je prosím někde možné nalézt souhrn všech potřebných (a aktuálních) ovladačů na Y500? Na stránkách lenova sice po zvolení vyjede jakási nabídka, ale všechny ovladače tam jsou z října minulého roku a ještě k tomu neodpovídají příslušnému hardware (např. pokud se nepletu grafika Intel). Dřív jsem měl Toshibu a na jejich stránkách byly k dostání ovladače vždy k danému typu notebooku. Děkuji
-
- občas něco napíše
FPS u her
Hojte. V první řadě bych uvedl, že nejsem nějaký počítačový expert, takže kdyžtak omluvte nějaké nejasnosti. Mám Y500 v nejlepší výbavě (i7, 16GB RAM, 2xGT650M) a chci se zeptat jestli jsou moje FPS u her v pohodě. Mám tu třeba Far Cry 3 a když hraju na High tak mám kolem 20, na Medium kolem 30. A u nejnovějšího Splinter Cella (Blacklist) musím hrát na nejnižší, aby to bylo úplně plynulé. Na High totiž 15FPS, Medium 30FPS a Low 40FPS. Je to tak normální, nebo je něco špatně. SLI mám jinak aktivováno. Předem díky za odpovědi.
Zdravim,
nevím, jestli se to sem hodí, ale mám lenovo y500 sli verzy a poslední dobou mám problém s tím, že se mi poměrně často odpojuje notebook od wifi (i když na telefonu běží ve stejnou chvíli wifi v pohodě). Někdy se to odpojí a za 5 sekund se to znovu přihlásí, ale někdy musím restartovat počítač, abych se znovu přihlásil. Zkoušel jsem updatovat wlan drivery, a když ani tohle nepomohlo, tak jsem přeinstaloval windowsy. Nevíte někdo, jak zjistim, jestli je to HW nebo SW problém? Abych nešel do servisu a oni mě neposlali domu s tim, že si to neumim nastavit.
Děkuji za odpověď a jestli se to sem nehodí, tak to prosím smažte
nevím, jestli se to sem hodí, ale mám lenovo y500 sli verzy a poslední dobou mám problém s tím, že se mi poměrně často odpojuje notebook od wifi (i když na telefonu běží ve stejnou chvíli wifi v pohodě). Někdy se to odpojí a za 5 sekund se to znovu přihlásí, ale někdy musím restartovat počítač, abych se znovu přihlásil. Zkoušel jsem updatovat wlan drivery, a když ani tohle nepomohlo, tak jsem přeinstaloval windowsy. Nevíte někdo, jak zjistim, jestli je to HW nebo SW problém? Abych nešel do servisu a oni mě neposlali domu s tim, že si to neumim nastavit.
Děkuji za odpověď a jestli se to sem nehodí, tak to prosím smažte
můžu malou anketu - jaké ovladače vám nejlíp fungujou? poslední várky od nvidie 320.xx mi ňák nešmakujou, zkusil jsem poslední z Lenova http://support.lenovo.com/en_CA/downloa ... D=DS033347 - tam jsem zatím v rozpacích
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“