To som rad, ze to ide...a ze sa to podarilo...Myslis tu zaujimavu vec to, ze zmizli menovky oddielov? Alebo, ze zmizli "pismena"? Inac tie "Volume Letter" si mozes cez spravcu diskov zmenit ake len chces a tak sa potom budu stale napajat vo Windowse...
To ze zmizla zlozka onekey je podla vsetkeho dosledkom, ze si robila reinstalaciu cez obnovovaci disk (USB) vytvoreneho vo Windowse, takisto ako rozdelenie Install.wim image-u na parcialne casti Installx.swm...Si to mozes pozriet, aku ma ten USB strukturu, ci nahodou tam tiez nie su Inastllx.swm (swm sa da urobit z wim suboru pouzitim utilitky imagex od MS - je to len rozdelenie wim subory napr. 500MB casti). Ta dalsia zlozka "System Volume Information" je systemova zlozka NTFS particie (maju ju vsetky oddiely sformatovane na NTFS, len ju normalne nevidno, ak nemas povolene ukazovanie skrytych adresarov a suborov)
Ten krok, ak by si chcela skusit, kludne mozes urobit, len si skopirujes ten onekey adresar na PBR_DRV oddiel, ktory si si predtym zalohovala...Samozrejme, predtym si zalohuj tie Installx.swm subory...Ale to je na Tebe uz
Taktiez som rad, ze to funguje, nech to tak je aj nadalej