zdravim..
mam takovy problemik..uz jsem se o nem zminoval..
mam piskaci r60, driv to nedelal, ale z nejakeho duvodu zacal..ale divne je, ze piska pokud je na baterce, ze site mlci..ale z adapteru piska samotny adapter..:/
nepiskaji ram, wifi, ani ten druhy cip (nevim co to je)..trosku jsem ho rozebral..)
zda se mi, ze by to mohl byt procesor, ale nejak nevim zda muze neco piskat v procesoru..
co vy na to?
diky
Lenovo ThinkPad R60 - píská
-
- píše často
Nove R60e take mi take na baterky zacalo dost neprijemne piskat. Konkretne kdyz bylo zapnute pripojeni pres BT a nepiskal porad, ale napr. po vypnuti Opery na chvili prestal. Po vypnuti / zapnuti bezdratu to sice prestalo, ale i tak dost me to rozladilo. Kdyz jsem si kupoval ThinkPad, tak predevsim proto, ze jsem chtel spolehlivy a bezproblemovy notebook
Tak pokud jde o tiche piskani / chrasteni vlevo pod klavesnici, tak to dela nizka frekvence CPU. V BIOSu staci povypinat funkce power managementu a piskani zmizi. Nevim ktera funkce to presne dela - pro jistotu jsem vypnul vsechny, ktere by s tim mohly mit neco spolecneho a piskani zmizelo. Vetsi starosti mi ted ale dela takove pekelne hlasite piskani, co se ozyva snad nekde od monitoru - sice po chvili zmizelo, ale malem mi to utrhlo usi. Napsal jsem na techsupport Lenova, tak s tim snad neco vymysli.
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“