Neviem sa rozhodut medzi R61 (14'', t7250) a HP 6510 (t7500) ?
Co je podla vas vyhodnejsia kupa ak ich ceny su rovnake a bohybuju sa okolo 34 000 Sk
...je vykonostny rozdiel medzi t7250 a t7500 citelny?
Lenovo vs. HP
no tie rozdiely su tam ine ako vykon HW, ktory je prakticky rovnaky.
6510b - lepsia vydrz so standardnou bateriou, nizsia vaha a WXGA+ rozlisenie LCD (za priplatok)
R61 - pevnejsia konstrukcia, imho lepsia klavesnica (subjektivne), trackpoint a moznost vlozit do notebooku miesto optickej mechaniky druhu bateriu alebo druhy HDD.
6510b - lepsia vydrz so standardnou bateriou, nizsia vaha a WXGA+ rozlisenie LCD (za priplatok)
R61 - pevnejsia konstrukcia, imho lepsia klavesnica (subjektivne), trackpoint a moznost vlozit do notebooku miesto optickej mechaniky druhu bateriu alebo druhy HDD.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
co sa tyka vahy tak za najspolahlivejsie by som povazoval datasheety od vyrobcov. podla nich ma 6510b s 6cell bateriou 2,27kg http://www.atcomp.sk/katalog/GB874EA/HPCompaq6510b.pdf a R61 s 6cell bateriou ma 2,46kg http://shop.lenovo.com/ISS_Static/merch ... SEN-00.pdf
velkost cache procesora ma imho zanedbatelny vplyv na celkovu spotrebu notebooku. to skor frekvencia na ktorej bezi ale tych 200MHz velky narast spotreby nesposobi. skrati ju maximalne o minuty.
velkost cache procesora ma imho zanedbatelny vplyv na celkovu spotrebu notebooku. to skor frekvencia na ktorej bezi ale tych 200MHz velky narast spotreby nesposobi. skrati ju maximalne o minuty.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
re
Jestli plánuješ po 2 letech koupit nový book tak jdi do toho HP, ale jestli chceš aby ti to něco vydrželo tak ber ThinkPad.
IBM/Lenovo ThinkPad R61 C2D T7100 1,8GHz, 4Gb RAM/667MHz, Hitachi 120GB/5400ot., Intel GMA X3100, 14,1 WXGA(matný), WIN 7, 3roky carry-in
...radsej by som zobral to lenovo...len problem je vtom ze tu na slovensku nie je uz dostupny v tej najnovsej verzii.
Ak by som ho kupil cez cesky internetovy obchod mal by som zaruku dva roky (neviem kolko rokov je zaruka u vas v CR)
....opravili by mi ho aj v nejakom slovenskom lenovo servisnom centre zadrmo pocas doby dvoch rokov ??
Ak by som ho kupil cez cesky internetovy obchod mal by som zaruku dva roky (neviem kolko rokov je zaruka u vas v CR)
....opravili by mi ho aj v nejakom slovenskom lenovo servisnom centre zadrmo pocas doby dvoch rokov ??
zaruka v cr je tiez 2 roky.
ja som ho kupal tento tyzden a ntb bol dovezeny z jednej firmy z ostravy(keby som vedel, tak si ho vyzdvihnem rovno tam
). mam tam aj cesku klavesnicu. tak sa skus spytat predajcu na ten typ co chces ty, lebo vela predajcov vozi tovar zo zahranicia.
btw: aky presne mas vyhliadnuty?
ja som ho kupal tento tyzden a ntb bol dovezeny z jednej firmy z ostravy(keby som vedel, tak si ho vyzdvihnem rovno tam

btw: aky presne mas vyhliadnuty?
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“