mam takovej problem, a mam tuseni ze to souvisi s recovery.. nejdrive se mi to samo od sebe z disku useklo 14gb mista.. pak jsem se koukal kam se ztratilo az jsem nasel v recovery "bod obnoveni" nebo zalohu ktera mela prave tech 14gb. smazal jsem ji, nyni jsem provedl kompletni update, stazeny byly vsechny updaty a opet je neco pres deset giga buhvikde. kdyz se ale podivam do recovery na body obnoveni zadne tam nejsou, kdyz pod nabidkou thinkvintage je tam jeden.. mam proste podezreni ze pri tom updatu se tam neco vytvorilo nebo bylo vytvoreno a nejak se to "pokazilo" a ted mam pres 10gb buhvi kde.. tak by me zajmalo kam se tyto zalohy a body obnoveni ukladaji abych to mohl zlikvidovat rucne.
mimo jine.. myslite ze ma cenu mit zaple jeste obnoveni ve vistach ? ono to taky zabira hezkych par giga..
pise to ze zabrano je 45gb. kdyz ale vezmu vsechny soubory na c: (i skryte) maji dohromady 25gb. zbytek je vazne nevim kde.
uprimne receno me vsechny tyto backupy piji krev, protoze pocitac pouzivam uz velice dlouho a nikdy jsem je nepotreboval.. a kdyz ano, tak stejne nepomohli..
ed: tak problem vyresen svepomoci - vypnuti windowsackych bodu obnoveni. zabirali 20 gb

v zivote jsem to nepouzil
Lenovo Thinkpad R61 - 1680x1050, C2D T7250, 2GB 667mhz, 250GB Seagate Momentus 7200.3, NVS 140m, XP Professional + 3 year carry-in