Skye píše:Je to podobné, jako digitálky a frak, jako Ferrari v turbodieselu a kombi, jako Božena Němcová a kvalitní beletrie:-)
Dobrá hláška s tou Němcovou ....škoda že už nejsem na gymplu, bych to s radostí napsal do nějaký písemky z literatury .
Skye píše:Je to podobné, jako digitálky a frak, jako Ferrari v turbodieselu a kombi, jako Božena Němcová a kvalitní beletrie:-)
Puppy píše:Z nekonecnych jednani a desitek ci mozna stovek ztracenych hodin s lidmi, jejichz jedina "kvalifikace" byla vizualni prezentace dle ocekavane sablony.Skye píše:b) ta empirická zkušenost vychází z čeho?Tohle je myslim to zasadni v cele diskuzi. Pokud to delaji predevsim sami pro sebe a neni v tom dalsi kompromis, tak je to naprosto v poradku a nelze tomu nic vytknout. Pokud je to ovsem "efekt" pro okoli, plati plne to co jsem napsal vyse. Patrite-li k te prvni skupine, cest Vasi vyjimce a timto bych se mel i omluvit. Bohuzel moje zkusenost je takova, ze drtiva vetsina takovych, kteri primarne lpi na "firemni kulture", "vzhledu" a dalsich pitomostech jsou zcela neschopni karieriste ...Skye píše:Ale nesnižujte ty, kteří se snaží vypadat sami pro sebe a dost možná i pro okolí reprezentativně
A jeste ciste prakticka poznamka. Asi vite, ze v USA, v Silicon Valley meli nekolik let problemy s dodavkami el.energie, protoze spotreba byla prilis vysoka. Jeden z duvodu byl i ten, aby prumerny clovek vydrzel cely den v obleku v takovem vedru, musel mit zapnutou po cely den klimatizaci. Pripada Vam to normalni ? Neni lepsi se ponekud zamyslet nad logicko-praktickou strankou veci ...
No, admin to stejne asi smaze
Kód: Vybrat vše
dmesg | grep CPU
Dannny píše:Zdravim,
chci se zeptat, jaka je skusenost s OS Linux na R60. Na mem predeslem NB byla podpora temer nulova (asus). Pokud nekdo na nainstalovany linux (nejlepe s jadrem 2.6.*), muze mi sem pastnout vysledek dotazuJde mi o detekci Sleep states (C[*]), protoze muj predesly NB nedetekoval korektne master bus control a vydrz v linuxu byla 1:30 misto 3 hodin. Nerad bych se spalil jeste jednou. DekujiKód: Vybrat vše
dmesg | grep CPU
Kód: Vybrat vše
SMP: Allowing 2 CPUs, 0 hotplug CPUs
Initializing CPU#0
CPU: L1 I cache: 32K, L1 D cache: 32K
CPU: L2 cache: 2048K
CPU: Physical Processor ID: 0
CPU: Processor Core ID: 0
CPU0: Thermal monitoring enabled (TM2)
Initializing CPU#1
CPU: L1 I cache: 32K, L1 D cache: 32K
CPU: L2 cache: 2048K
CPU: Physical Processor ID: 0
CPU: Processor Core ID: 1
CPU1: Thermal monitoring enabled (TM2)
Intel(R) Core(TM)2 CPU T5500 @ 1.66GHz stepping 06
CPU 1: Syncing TSC to CPU 0.
CPU 1: synchronized TSC with CPU 0 (last diff 0 cycles, maxerr 860 cycles)
Brought up 2 CPUs
ACPI: CPU0 (power states: C1[C1] C2[C2] C3[C3])
ACPI: Processor [CPU0] (supports 8 throttling states)
ACPI: CPU1 (power states: C1[C1] C2[C2] C3[C3])
ACPI: Processor [CPU1] (supports 8 throttling states)
Losing some ticks... checking if CPU frequency changed.
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 16 hostů