Provedl jsem downgrade na XP prof u R61/X3100 a z nějakého nepochopitelného důvodu dochází občas k restartu bez známé příčiny. Bios jsem aktualizoval na nejnovější (problémy s USB zvukovkou to vyřešilo). Používám Norton 360 a jinak běžné kancelářské programy. Instalace provedena z recovery CD od Lenova. K restartu dojde například, když notebook večer zavřu-uspím, ráno otevřu, přihlásím se a dojde k restartu. Pravidelné to není. Občas mám pocit, že to souvisí s ponecháním média v optické mechanice. Poradíte nějaký nápad?
cca 2 měsíce jsem používal Vistu a tohle se neobjevovalo
R61 samovolné restarty s XP
Moje zkušenost s Downgrade na XP z Vist není taky nejlepší. Myslím si, že pokud máte ty recovery CD pro danou modelovou řadu tak by to dělat nemělo. Asi bych se na vašem místě v případě, že je ten downgrade legální
, na Lenovo.
Osobně jsem prováděl downgrade tak, že jsem nainstaloval čisté XP a nainstaloval jsem si aplikaci System update od Lenova. Pak jsem musel stáhnout drivery pro síťovku (ani ta nejela
) a spustil jsem tuto aplikaci, která mi nabídla všechny aplikace od Lenova. Program je stáhl a nainstaloval. Bohužel na zvukovku nějak zapoměl.
Drivery jsem si musel najít a nainstalovat ručně. Největší problém co jsem řešil je konfigurace wi-fi a padající Firefox (to už tady na fóru díkybohu nějaké dobré duše vyřešily). Celkově mi připadaly XP trochu nestabilní. Občas modrá smrt, ale teď to nějak jede. Pokaždé když to dám do spánku tak se to chová jak Visty. Bohužel. Takže notebook buď jede nebo je vypnutý.

Osobně jsem prováděl downgrade tak, že jsem nainstaloval čisté XP a nainstaloval jsem si aplikaci System update od Lenova. Pak jsem musel stáhnout drivery pro síťovku (ani ta nejela

To chce zjistit ktery je to presne driver. Neni to tohle http://forum.thinkpads.com/viewtopic.php?t=56404 ?
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“