R61i
2_polo: model sasi 7650 spolocny pre lacnejsie R61i a R61e
Serial ATA disk: 9.5mm high, removable, upgradable, 9.5mm high bay, supports 2nd disk, ThinkPad Shock Mounted Hard Drive, Active Protection System™
Keyboard: 89-key, ThinkVantage button, spill-resistant, multimedia Fn keys, Windows/Appl keys
cize ano maju. gyroskopom si predpokladam myslel aktivnu ochranu disku proti otrasom.
btw ked by si mal dalsie dotazy
datasheet pre thinkpad modely ftp://ftp.software.ibm.com/pc/pcinstitu ... tabook.pdf
datasheet pre lenovo 3000 modely ftp://ftp.software.ibm.com/pc/pcinstitu ... /3book.pdf
Serial ATA disk: 9.5mm high, removable, upgradable, 9.5mm high bay, supports 2nd disk, ThinkPad Shock Mounted Hard Drive, Active Protection System™
Keyboard: 89-key, ThinkVantage button, spill-resistant, multimedia Fn keys, Windows/Appl keys
cize ano maju. gyroskopom si predpokladam myslel aktivnu ochranu disku proti otrasom.
btw ked by si mal dalsie dotazy
datasheet pre thinkpad modely ftp://ftp.software.ibm.com/pc/pcinstitu ... tabook.pdf
datasheet pre lenovo 3000 modely ftp://ftp.software.ibm.com/pc/pcinstitu ... /3book.pdf
Naposledy upravil(a) Ghost dne 06 dub 2008 19:22, celkem upraveno 1 x.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
skusenosti z mojho okolia so spillproof su zatial taketo:
t61 vs deci bieleho - vyhralo vino a servis
z60 vs fanta - vyhralo z60
r60 vs deci bieleho - vyhralo r60
t60 vs deci cervenho - vyhralo t60
u vsetkych 3ch co prezili trebalo ale vybrat a vycistit klavesnicu. u z60 aj ultrabay lebo to chytilo do oblasti praveho repraku (svoje dostal aj displej).
u vsetkych 3ch co prezili trebalo ale vybrat a vycistit klavesnicu. u z60 aj ultrabay lebo to chytilo do oblasti praveho repraku (svoje dostal aj displej).
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
Tak konečně objednáno http://notebooky.alza.cz/notebook-ibm-l ... d80004.htm
Až to přijde, tak dám vědět jak funguje Low-end IBM/Lenovo R61i - bez touchpadu a laserová myška Logitech V150 Laser Mouse notebook
Všem děkuji za rady a trpělivost. Určitě budu ještě nějaké potřebovat
Tom6010
Až to přijde, tak dám vědět jak funguje Low-end IBM/Lenovo R61i - bez touchpadu a laserová myška Logitech V150 Laser Mouse notebook
Všem děkuji za rady a trpělivost. Určitě budu ještě nějaké potřebovat
Tom6010
Dve otazky:
1.Co je to dual channel ?tom6010 píše:Když dám 1x2GB nebude problém s dual channel.
2.Tuto otazku ti tusim nikto nezodpovedal a kedze ma to tiez zaujima tak ju opakujem. Je mozna aj tato varianta ? Isiel by som do nej pokial by v tom nikto nevidel problem (tj, stabilita a pod)tom6010 píše:A ty dvě 512MB co zbudou - nedá se jedna dát vedle té 2GB + 512MB ?
Poriadne to otestuj a daj vediet prosim, aj ako si dopadol s instalaciou tych ramiek u nich v sklade. Na 99% idem do toho tiez, takze ma to velmi zaujima. Ps: inac tiez moj prvy notebook.tom6010 píše:Až to přijde, tak dám vědět jak funguje Low-end IBM/Lenovo R61i - bez touchpadu Smile a laserová myška Logitech V150 Laser Mouse notebook
Na ten dual channel si počkej na odborníky. Já jen co tuším je provoz přes dva kanály - tím pádem vysší průtok dat. Doufám.
Co budu dělat s těma 2x512MB nevím. Počkám jestli to nebudu muset s
nima vráti a pak jdou na trh.
Prý jde nechat jednu 512MB a přídat - třeba 1 nebo 2 GB.
Nejde ale dual channel. Probíráno někde - koupě notebooku.
Jakej je rozdíl netuším ale cena těch 2GB s montáží je pod 1000,- Kč
Paměti zatím nemají - tak čekám.
Dneska jem měl depku - jestli jsem vybral dobře. Uvidíme.
Akorát mne zarazilo, když jsem nakoupil zboží přes 15 tis a ještě platím poštovné
Mám trošku obavy z Vist. Přece jen na XP makám dost dlouho.
No už jsem přecházel z Win 3.1, W95, W98 - a teď z XPP do Vist BU
Co budu dělat s těma 2x512MB nevím. Počkám jestli to nebudu muset s
nima vráti a pak jdou na trh.
Prý jde nechat jednu 512MB a přídat - třeba 1 nebo 2 GB.
Jakej je rozdíl netuším ale cena těch 2GB s montáží je pod 1000,- Kč
Paměti zatím nemají - tak čekám.
Dneska jem měl depku - jestli jsem vybral dobře. Uvidíme.
Akorát mne zarazilo, když jsem nakoupil zboží přes 15 tis a ještě platím poštovné
Mám trošku obavy z Vist. Přece jen na XP makám dost dlouho.
No už jsem přecházel z Win 3.1, W95, W98 - a teď z XPP do Vist BU
Ghost píše:skusenosti z mojho okolia so spillproof su zatial taketo:
LOL take skusenosti
Tak dneska rano koukam na alzu, jak je na tom R61i (za tech 13k, C2D) a vcera jeste byla >5ks, dneska 3-5ks, takze sem ji okamzite objednal a behem hodky uz tento notas nemaji ani v nabidce. To byla rychlovka .
Lenovo ThinkPad R61i - C2D T5250, 15.4" WXGA, 2,5GB, 120GB 5.4k, IntelPRO a/b/g, BT, X3100 http://www.stud.fit.vutbr.cz/~xkratk00/ recenze
Ubuntu 7.10 Gutsy Gibbon + Windows XP Professional SP2
pokial by to slo tak to tak poriesim 2gb + 512mb ramtom6010 píše:Prý jde nechat jednu 512MB a přídat - třeba 1 nebo 2 GB.
To sme tiez na tom podobne. Dufam ze Vista bude v poho, aj ked zatial podla toho co som pocul/cital tak moc nieje.. V najhorsom downgrade to isti..Mám trošku obavy z Vist. Přece jen na XP makám dost dlouho.
No už jsem přecházel z Win 3.1, W95, W98 - a teď z XPP do Vist BU Smile
Opravdu už tam vůbec není levná R61i. Ještě že už je rezervovanej.
Kvůli nedostupnej pamětěm mi to tam vázne. Den expedice 14. - 18.
Nevím jestli to ještě nemám přehodit na 2GB + 0,5 nechat, no ale zas ten dual channel.
Jak je to se zálohou nového systému. Jsou k tomu nějaký instalačky, nebo je hned potřeba udělat zálohy - a jak ?
Kvůli nedostupnej pamětěm mi to tam vázne. Den expedice 14. - 18.
Nevím jestli to ještě nemám přehodit na 2GB + 0,5 nechat, no ale zas ten dual channel.
Jak je to se zálohou nového systému. Jsou k tomu nějaký instalačky, nebo je hned potřeba udělat zálohy - a jak ?
tom6010: Ja budu davat 2G + 512MB, dualchannel pry neni temer znatelny na zlepseni vykonu.
Lenovo ThinkPad R61i - C2D T5250, 15.4" WXGA, 2,5GB, 120GB 5.4k, IntelPRO a/b/g, BT, X3100 http://www.stud.fit.vutbr.cz/~xkratk00/ recenze
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“