N200 - nejde CDromka. Čo s tým je ?
N200 - nejde CDromka. Čo s tým je ?
Zdravím,
Dnes so prišiel na to, že mi moja CDromka vôbec nečíta CDčka ani DVDčka. Neviem čím to je, ale keď tam dám akékoľvek CD/DVD, nechce ho načítať (aj originál CD) Proste ho vložím dnu, začne ho načítavať a tam aj skončí. Zhasne zelená ledka a nič. Cez tento počítač mi ukazuje ako prázdne CD/DVD.
Pre boha čo s tým je ? Kúpil som drahšie Lenovo, len aby to šlo bez problémov a stane sa toto ... ? ... čo s tým je ?
Dnes so prišiel na to, že mi moja CDromka vôbec nečíta CDčka ani DVDčka. Neviem čím to je, ale keď tam dám akékoľvek CD/DVD, nechce ho načítať (aj originál CD) Proste ho vložím dnu, začne ho načítavať a tam aj skončí. Zhasne zelená ledka a nič. Cez tento počítač mi ukazuje ako prázdne CD/DVD.
Pre boha čo s tým je ? Kúpil som drahšie Lenovo, len aby to šlo bez problémov a stane sa toto ... ? ... čo s tým je ?
No, já reklamoval panty a domluvil jsem se, že se na to kouknou (uznají reklamaci ), objednají zboží a notebook mi ponechají. Když zboží dorazilo, tak mi brnkli a vyměnili mi to na počkání (cca 2 hoďky). Nevidím důvod, proč by to nemohli udělat s DVD mechanikou. Kord když výměna je ještě lehčí než výměna pantů.
- swarm
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: N200 - nejde CDromka. Čo s tým je ?
Dražší Lenova jsou Thinkpady.DiXi píše:Kúpil som drahšie Lenovo, ...
swarm - blog: http://notebookblog.cz
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
Napr.mne a vela inym ludom mechanika sa moze pokazit na skoro vsetkom je to iba o nahode,zachadzani, Ci nahodne trafenom dobrom vyrobcovy keby si mal Thinkpad tak je zhruba taka ista sanca ze sa ti pokazi takze to s tym nema nic spolocne. A vadny pixel take iste displeje pouziva vacsina vyrobcov zato to lenovo nemoze a Thinkpad by ti nepomohol A bud aspon rad ze nemas servis a (ne)kvalitu lacnych toshib lenovo N200 je na tom podstatne lepsie...
Si si isty ze s tou mechanikou nemas chybu len v OS ?
Si si isty ze s tou mechanikou nemas chybu len v OS ?
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“