Caute,
mam otazku ohladom kupy zaruky na Slovensku. Niekde som cital, ze rozsirenie zaruky musim kupit v krajine, kde som kupil book a vraj napr.Alza je cesky obchod, cize tam nie...
Mam zaujem o upgrade na 3year NBD on-site z 3year carry-in pre ThinkPad.
Nasiel som na Alza.sk:
http://www.alza.sk/rozsireni-zaruky-pro ... d82519.htm
Viete mi teda poradit iny obchod, kde bude ale zaruka v podobnej cene? Alebo teda nebude problem, ked to kupim cez Alzu?
Dakujem.
PS: mal by to byt maloobchod...
Sleva záruk
Zdarec ogaři,
chtěl jsem se zeptat....když si koupím NB jako fyzická osoba tak mám zárku na 1 rok a abych měl na 2 roky taktam musím poslat ten papír že? mnooo a to se bere jako základní nebo jako rozšířená záruka?
Kdybych třeba pak chtěl na 2 roky z carry-in na Protection
chtěl jsem se zeptat....když si koupím NB jako fyzická osoba tak mám zárku na 1 rok a abych měl na 2 roky taktam musím poslat ten papír že? mnooo a to se bere jako základní nebo jako rozšířená záruka?
Kdybych třeba pak chtěl na 2 roky z carry-in na Protection
Bu bu bu..........kdo se bojí nesmí do lesa
Je to samozřejmě základní záruka. Posílat papírek nemusíš, stačí online registrace. Pokud ani tu neprovedeš, musíš při případné reklamaci dokazovat oprávněnost na reklamaci fakturou či dodacím listem s typem a sériovým číslem NTB (kolikrát ale i při zaslání nejsou informace v systému Lenova aktualizovány a faktura či dodací list je po roce nutností - v případě ThinkPadů a NTB Lenovo s 1-letou zárukou - prostě důkaz, že byl NTB zakoupen na fyz. osobu a tudíž dle platných zákonů máš nárok na min. 2 letou záruku).
TP T61 7664-18G, 2x2GB RAM 800MHz, Intel SSD 330 180GB, Advanced Mini-Dock
TP X230 2320-2QG (IPS, UB dock), 2x8GB DDR3 1600MHz, 128GB mSATA Crucial M4 SSD
TP X230 2320-2QG (IPS, UB dock), 2x4GB DDR3 1600MHz, 256GB mSATA Crucial M500 SSD
TP X230 2320-2QG (IPS, UB dock), 2x8GB DDR3 1600MHz, 128GB mSATA Crucial M4 SSD
TP X230 2320-2QG (IPS, UB dock), 2x4GB DDR3 1600MHz, 256GB mSATA Crucial M500 SSD
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“