R60 vs. T60

notebooky Lenovo (IBM, ThinkPad, Lenovo 3000) a vše kolem
Puppy
guru

Příspěvekod Puppy » 08 dub 2007 21:18

V jedny diskuzi na thinkpads.com ohledne viklajicich se baterii nekdo psal, ze si poridil novou a ta se jiz nevikla. Ale trpi tim asi temer vsechny modely.

Honza130

Příspěvekod Honza130 » 08 dub 2007 22:21

tak jsem to procital a vetsina z nich mela narok na vymenu baterie... ja mam zrovna kousek z dobry serie tak na vymenu narok nemam .. takze to asi budu resit kouskem "neceho" jako pred lety u Nokie 5110, u ktery se mi taky hejbala baterka :roll: ...

Puppy
guru

Příspěvekod Puppy » 08 dub 2007 22:43

V mym R51 se taky kinkla, ale neresim to :)

root
občas něco napíše

Příspěvekod root » 08 dub 2007 23:12

Ma R60tka ma taky malou vuli, ale da se s tim pohodlne zit ... Obecne problem temer vsech IBM .. :?

mraky

Příspěvekod mraky » 09 dub 2007 08:49

Puppy píše:Nesrovnavejte R60 a R60e, "e" je opravdu neco jineho. A kolem notebooku neni treba behat, staci na tom 14" hnusu chtit zobrazit jinou barvu nez bilou. To ma snad kontrast jen 50:1 i pri primem pohledu :) Viz foto (14" je vpravo). Mel jsem moznost to srovnat, i nejaky Prestigio notebook mel proti tomu displej o nekolik radu kvalitnejsi. Plno lidi (vcetne me) by preslo z 15" na 14", kdyby se na to dalo koukat.

Tenhle obrazek toho fakt hodne rekne:-). Navic ten prostredni notas ma S-IPS, to je fakt objektivni porovnani.

Mel by jsi se nad svymi vyplody zamyslet a nehazet tu spinu na displaye uz jen ze sportu (viz zminovany kontrast 50:1). Porad tu povidas, ze se na to neda koukat, coz je uplna hovadina (kdyz uz to tak musim rict). Display je samozrejme uplne normalni, ale ty ho tu vykreslujes jako by umel zobrazit 2 barvy.

btw: baterku resim vizitkou, teda ruzkem vizitky vlozenym do te mezery :-)

Puppy
guru

Příspěvekod Puppy » 09 dub 2007 10:16

mraky píše:Tenhle obrazek toho fakt hodne rekne:-). Navic ten prostredni notas ma S-IPS, to je fakt objektivni porovnani.
Samozrejme ze rekne hodne, copak ta temer bila plocha ve spodni polovine se da oznacit za cernou barvu ? Ze jsou ostatni dva IPS (ne S-IPS) je v tomto pripade zcela nepodstatne. Postav vedle toho deset let stary CRT monitor a vysledek bude stale stejny. Nejsem nadsen z neceho, co je neustale jen horsi. Pro dalsi srovnani, tohle (cela recenze) je take TN panel a presto nevypada tak desive.

mraky píše:Mel by jsi se nad svymi vyplody zamyslet a nehazet tu spinu na displaye uz jen ze sportu
To neni ze sportu, jsem jen znechucen temi strasnymi hruzami, nemuzu za to ze nejsem uplne slepy :) A nejsem asi sam, viz prispevek od Ghosta. Me je jedno jestli je to IPS nebo XYZ, hlavne at to neni tak strasne hnusne ...

Tem co stale neveri, doporucuji navstivit nektere Lenovo Centrum a srovnat to na miste primo.

mraky

Příspěvekod mraky » 09 dub 2007 11:48

Temer bila plocha. Ano, skutecne to neprehanis.

soulbringer

Příspěvekod soulbringer » 09 dub 2007 12:52

ja muzu rici ze jsem mel v ruce oba... bez obalu bych znovu sel do T60 :o)

Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“