pokud se md rozhodl pro T60 14" s SXGA+ tak by si mel myslim pospisit protoze uz se doprodavaj...
T60 vs. HP8430
-
Honza130
s tim prohybanim to jsem jeste neslysel
.. urcite by za 50tis ten displej mohl byt lepsi, ale myslim, ze tahle rada neni urcena na hry a multimedia, ale spise pro lidi co na tom dost pracujou a potrebujou lehkej mobilni NTB..
pokud se md rozhodl pro T60 14" s SXGA+ tak by si mel myslim pospisit protoze uz se doprodavaj...
Pridal jsem tam odkaz na diskusi (prispevek c. 44).Honza130 píše:s tim prohybanim to jsem jeste neslysel
No vzdyt prave proto by mel byt lepsi ci alespon srovnatelny se zbytkem.Honza130 píše:ale myslim, ze tahle rada neni urcena na hry a multimedia
Nicmene 14" SXGA+ by meli zustat i nadale, takze se neni treba obavat ze zmizi. Melo by byt navic i T 14" WSXGA+. A co do obludnosti, porad je 15" 4:3 mensi nez 15" obludne widescreeny
-
Honza130
-
Honza130
-
md
-
md
to CeCo: Ten noťas v odkaze - jedná se o stejný kus, jako tento? http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=44334 Jestli ano, pak je cena trochu mimo
Mezitím jsem si přes naše "ajtý" chlapce zjistil dostupnost obou verzí a údajně se dají bez problémů sehnat..
-
CeCo
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“