objevila se recenze T410 i620, nVidia grafika.
Jen bych dodal pár uživatelských zkušeností (ntb mám asi 6 týdnů). Srovnávám oproti 4 roky staré 15" R60.
Klávesnice a palmrest se docela dost prohýbají (hlavně v levé části) a klávesy jsou značně hlučnější (hlavně mezerník), celkově je i stisk klávesnice méně jistý. Palmrest na přední hraně při zatlačení povrzává.
Zvuk ventilátoru je opravdu otravný a na nejvyšší rychlost jsem se lekl! Naštěstí TPFanControl funguje, ale i na nejnižší rychlost mám teplotu procesoru okolo 49°C (idle nebo kancelářina). Možná bude potřeba přidat trochu pasty podle návodu
zde.
Kdo pužívá touchpad tak mu může vadit, že ten se dost zahřívá (já používám jen TrackPoint, takže mi to nevadí).
Grafika: utvrdil jsem se v tom, že nVidia neumí dělat ntb grafiky, nějaký uživatelský manager správy napájení sice existuje, ale vypadá to, že si grafika stejně jede podle svého.
Nevyztužené víko displaye je hodně měkké (tak měkké nebylo ani na nevyztužené R60), radši jsem dokoupil rozšířenou záruku s Protection.
Celkově mi přijde, že T řada hodně upadá. Měl jsem chvíli k dispozici i 14" nový Dell Latitude v obdobné konfiguraci, a to byla podobná hrůza. Cena skoro 40tis vč DPH je docela nereálná. Bez DPH už je to odpovídající cena.
Aby nebylo jen negativ tak oceňuji mnohem nižší hmotnost a menší tloušťku (i když na T4x0s nemá ani náhodou). Taky trafo se mi zdá lehčí než u předchozí R60 (ačkoliv má stejné parametry a velikost).