Thinkpad R61 a vse kolem nej
re
Teplotu si popřípadě můžeš regulovat pomocí TPfancontrol, sice ti bude běžet pořád větráček, ale zase to budeš mít studené.
IBM/Lenovo ThinkPad R61 C2D T7100 1,8GHz, 4Gb RAM/667MHz, Hitachi 120GB/5400ot., Intel GMA X3100, 14,1 WXGA(matný), WIN 7, 3roky carry-in
re
Jo vážil a je to uvedené i ve specifikacích, když chceš odolný nout, tak musíš něco obětovat...
BT to má, ale já ho stejně nevyužívám.
BT to má, ale já ho stejně nevyužívám.
IBM/Lenovo ThinkPad R61 C2D T7100 1,8GHz, 4Gb RAM/667MHz, Hitachi 120GB/5400ot., Intel GMA X3100, 14,1 WXGA(matný), WIN 7, 3roky carry-in
Maximalne aka velka baterka sa da dat na 14''?
Tu pisu ze 9clankova nie je urcena pre 14-tky :0(
http://www.hej.sk/pocitace-pda/obchod/3 ... ion-9cell/
Tu pisu ze 9clankova nie je urcena pre 14-tky :0(
http://www.hej.sk/pocitace-pda/obchod/3 ... ion-9cell/
grafika
Jaké máte zkušenosti s touto grafikou NVIDIA Quadro NVS 140M?
Jiste se zde naslo jiz mnoho lidi, kteri ji testovali i na hrach.
Nejake oficialni testy napr v 3D Marku mi zase tolik nerikaji.
Zajimaly by me vase zkusenosti. Napriklad by me zajimalo jake mate fps ve Warcraft3 nebo v Counter Strike, tyto udaje mi priblizi asi nejvic vykon teto grafiky.
Jiste se zde naslo jiz mnoho lidi, kteri ji testovali i na hrach.
Nejake oficialni testy napr v 3D Marku mi zase tolik nerikaji.
Zajimaly by me vase zkusenosti. Napriklad by me zajimalo jake mate fps ve Warcraft3 nebo v Counter Strike, tyto udaje mi priblizi asi nejvic vykon teto grafiky.
obidve hry co si napisal ti pojdu uplne bez problemov. tie by mali chodit aj s integrovanou intel grafikou. navyse ma uplne rovnaky vykon ako 8400GS takze na nete najdes o tom tony benchmarkov. btw o hrach na nvs 140 sa pisalo uz aj tu.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
zdravim
chcem sa spytat ohladom "system update", tak ono si to nataha vsetko co je potrebne? napr momentalne po obnoveni nemam "...recovery...", tak ci si to stiahne samo, alebo to rucne stiahnut zo stranok?
potom sa chcem spytat ohladom BIOS-u, tak ten si stiahne tiez a updatuje sam, ci mu mam trocha pomoct
edit:
btw: oplati sa ten bios menit, ked momentalne vypada, ze vsetko ide v pohode
chcem sa spytat ohladom "system update", tak ono si to nataha vsetko co je potrebne? napr momentalne po obnoveni nemam "...recovery...", tak ci si to stiahne samo, alebo to rucne stiahnut zo stranok?
potom sa chcem spytat ohladom BIOS-u, tak ten si stiahne tiez a updatuje sam, ci mu mam trocha pomoct
edit:
btw: oplati sa ten bios menit, ked momentalne vypada, ze vsetko ide v pohode
grafika
No vim, ze tyto hry rozjedu nacemkoliv.
Me ale zajima, jestli to nekdo s touto grafikou zkousel.
Potrebuji vedet, kolit to v tech hrach ma FPS. A to uz mi nerekne nic pil, nez nekdo kdo to zkusi. Jo a jesi se nekdo takovy najde, kdo to zvladne vyzkouset, tak at napise jeste pri jakym rozliseni.
Me ale zajima, jestli to nekdo s touto grafikou zkousel.
Potrebuji vedet, kolit to v tech hrach ma FPS. A to uz mi nerekne nic pil, nez nekdo kdo to zkusi. Jo a jesi se nekdo takovy najde, kdo to zvladne vyzkouset, tak at napise jeste pri jakym rozliseni.
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“