Lenovo legion 5 PRO
Re: Lenovo legion 5 PRO
Takových znám, co musí mít za každou cenu nejnovější firmwary, ovladače, updaty a pak jim přestane něco fungovat
Že ty čistíš compa nějakým CC cleanerem
Že ty čistíš compa nějakým CC cleanerem
Asus ROG Strix G18
Nie nie, to by som neurobil ale najnovší update musím vždy hneď mať to áno
Prosím Vás, skúšali ste niekto hru Witcher 3 ? Podľa testov https://youtu.be/QoH54xOPk_I?t=319 by mala bežať na ultra v 2K priemerne na 111fps, aj podľa iných videií je to tak. Avšak ja mám bez nvidia hairworks okolo 70-80 fps. Keď ich zapnem tak okolo 60 fps. Neviete čím to môže byť že mám až o 30fps menej ako ostatní na tom istom notebooku? Mám zapnutý performance mode aj vypuntý hybrid mode.
Asi máš něco špatně nastavené. V jakém hraješ rozlišení? Teď jsem zkoušel zapnout FPS counter, hraju ve FullHD na RTX2080, vše mám na max + desítky módů na vylepšení grafiky a běží mi to 90-110FPS.
Na notebookcheck u tvého notebooku mají ve FullHD na max 86FPS.
Na notebookcheck u tvého notebooku mají ve FullHD na max 86FPS.
Asus ROG Strix G18
Mám rozlíšenie 1600p a všetko nastavené na max, iba hairworks mám off. Ale zistil som že to dosť závisí od toho kde sa práve nachádzam, napríklad v Tousante v DLC o víne a krvi mám tých 100 fps, ale v "Belosade" v lese mi to klesá na tých 70-80
Zdravím Lenováky.Mám dotaz....existuje nějaká aplikace na úpravu podsvícení klávesnice kromě Vantage?Myslím tím že si rozliším barevně jednotlivá tlačítka na klávesnici.Díky za ospověďi
na tohle si většinou každý výrobce dělá aplikaci sám, protože ví, jak mu to v tom notebooku funguje, takže podle mě na to fungují jen tovární aplikace, respektive asi by šlo někde získat dokumentaci a udělat vlastní, ale rovněž by mě zajímalo, jestli už někde nějaká taková je
RudyW píše:Zdravím Lenováky.Mám dotaz....existuje nějaká aplikace na úpravu podsvícení klávesnice kromě Vantage?Myslím tím že si rozliším barevně jednotlivá tlačítka na klávesnici.Díky za ospověďi
NE.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Ještě jedna otázka.Mám Legion 5 pro 16 gb RAM a RTX3070 8gb a když zapnu Vantage,tak mi ukazuje GPU místo využitých a volných RAM 1,56/2,10GHz a VRAM místo využití paměti GK 7,00/7,00GHz.Je to v pořádku? OS mám Win 10 poslední verzi,Vantage stažené ze Store.Co jsem koukal na netu,tak všem to ukazuje správné údaje včetně těch indikátorů,který já mám u VRAM úplně zaplněný a GPU skoro zaplněný a vůbec se to nehýbe v závislosti na momentálním výkonu.Je to prostě statický,jako bych to vyfotil.Existuje na tohle nějaký řešení?Díkec za odpovědi
pošli odkaz na screenshot
Teď jsem přeinstaloval systém Win 10,zakázal aktualizace systému,nainstaloval Vantage,aktualizoval z Vantage a dobrý https://ctrlv.cz/kV3y Ale když vypnu Vantage a znovu zapnu,napíše to ,že se aktualizují služby Lenovo a pak už zas to ukazuje nesmysly https://ctrlv.cz/E7Ze
Edit:No a teď jsem ještě zjistil,aby toho nebylo málo,tak po přihlášení do Vantage mě samovolně po čase odhlásí
Edit:No a teď jsem ještě zjistil,aby toho nebylo málo,tak po přihlášení do Vantage mě samovolně po čase odhlásí
je možné, že to jde změnit někde v nastavení, hledal jsi? ... jinak to vypadá na nějakou chybu novější aplikace, časem by to mohli možná opravit, zkus jim napsat
Hledal jsem,prolezl jsem komplet všechno,ono tam toho nastavení moc není.Dnes jsem koukal na youtube na nějakou recenzi Legionu 5 pro a tam to borec měl taky tak jako já.Nejspíš to fakt asi bude nějaký bug a aktualizace to snad spraví.V podstatě ho nepoužívám,hybridní režim můžu ovládat v BIOSU,barvu podsvícení jsem si nastavil,aktualizace stáhnul a odinstaloval.Nepřijde mi až tak důležitý,ale možná se pletu....anglicky neumím a ani nevím,kam bych měl napsat.A vliv na výkon to taky nemá,takže to asi vzdám a počkám na nějakou aktualizaci
Ahojte, neviete prečo keď dám aktualizovať driver na nvidiu cez geforce experience tak mi notebook vždy crashne? Akonáhle zapnem hybridný režim tak to ide v pohode aktualizovať. Ale nechce sa mi pred každou aktualizáciou zapínať hybridný režim a reštartovať ntb, však to by malo ísť aj bez toho.
Tak to aktualizuj rucne.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“