Beri píše:
to j.matrix: jestli se nepletu, tak se jedná o stejný typ jako jsi uváděl ve své recenzi. Tak jestli tomu tak je, tak bych se Tě chtěl zeptat jak si s ním spokojený a zda-li bys ho doporučil. Dále by mě zajímala kvalita displeje s LED podsvícením, hlavně venku (v terénu)
Moje hlavní požadavky jsou:
rozlišení 1280x800 (kvůli očím)- stejně doma používat ext. monitor
LED podsvícení - které zde mj. doporučujete
přepínatelná grafika (občas bych si dopřál nějakou tu hru)
výdrž - díky int. grafice
výpoč. výkon je dostačující pro občasné jednoduché střihání videa (4x do roka).
Hry bych hrál opravdu občas, stejně na to nemám dost času a už jsem z toho trochu vyrostl.
Časem uvažuju o koupi dockovací stanice (až mě přestanou zapojovat/odpojovat kabely)
Tímto bych vás prosil o váš názor na tento stroj, popř. co byste jiného doporučily.
Díky Beri.
ahoj. tak to fajn ze si prestal pozerat po aceroch a pozrel si sa na notebooky

No ano, v tom odkaze to vyzera na ten isty co mam ja ( teda ak tam nemaju chybu, lebo product number je to iste). Tak ja som spokojny az na jednu vec, a to je ze mi obcas padne ovladac ati grafiky v archicade, vraj je to uz vyriesene ale este som nemal cas sa tomu venovat, ked mozem robim na desktope. Akurat som musel na displayport kupit na ebay redukciu displayport - dvi, lebo som cez analogovy kabel mal strasny obraz na ext. displeji ( iba 19´´ 1280x1024 ). Dalej som dokupil 2GB ram kvoli viste ( ale kvoli integ. grafikam mozem vyuzit iba 2,5GB miesto standardne 3,4) Dokupil som za par euro instalacky 64b visty ale este som ju nenahodil. A takisto ma napalilo ze som si kupil pouzity ultrabay adapter na disk ale az neskor som si precital swarmov blog takze uz viem preco mi nepasuje

Ale inak super notas, az na vistu ale da zvyknut na nu, co sa tyka vydrze v xp som netestoval, kedze nejde v nom prepinanie grafik nema pre mna vyznam ( tam si myslim ze je vacsi rozdiel medzi ati a intel ako medzi systemami aj ked mam pocit ze vista stale hrabe zbytocne na disku ) Displej ma podsvietenie celkom fajn, rovnomerne,rozlisenie je nenarocne na oci.
Lenovo ThinkPad T500 , T9400, 6GB RAM, crucial m4 240GB ssd, 4500mhd+3650, LED podsvietenie, 320GB Ultrabay, Win8
Lenovo ThinkPad X201