Člověk nevěří, dokud to neuvidí
-
- Moderátor
Já mám Samsonite Laptop Pillow Top loading case. tady je celá modelová řada http://www.czechcomputer.cz/fulltext.js ... =stockitem
A samozřejmě používám soušasně i to pouzdro k XPS, taška je pak trochu větší a těžší, ale ochrana je perfektní a o to mi jde především...
A samozřejmě používám soušasně i to pouzdro k XPS, taška je pak trochu větší a těžší, ale ochrana je perfektní a o to mi jde především...
T420, X31
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
Vidím, že dokonce zastane dvakrát tolik práce hmmm že bych taky svůj tp pokapal?
Edit Solitary: dodržuj základní pravidla fóra, necituj příspěvek nad Tvým viz. CITACE PRAVIDLA, děkuji
Edit Solitary: dodržuj základní pravidla fóra, necituj příspěvek nad Tvým viz. CITACE PRAVIDLA, děkuji
Paulie z malého města
Lenovo ThinkPad R61 / Lenovo ThinkPad T410s
Lenovo ThinkPad R61 / Lenovo ThinkPad T410s
re
Pokapání podle mě zvládne, ale s větším množstvím vody by si asi neporadil.
Rozebral jsem ho a díval jsem se, jak je to vyřešené. Ta klávesnice je taková vanička, s okraji tak 2mm, takže nim moc objemu nepobere. Vylít na to 2 litry z petky, tak si myslím, že by byl vyřízený.
Rozebral jsem ho a díval jsem se, jak je to vyřešené. Ta klávesnice je taková vanička, s okraji tak 2mm, takže nim moc objemu nepobere. Vylít na to 2 litry z petky, tak si myslím, že by byl vyřízený.
IBM/Lenovo ThinkPad R61 C2D T7100 1,8GHz, 4Gb RAM/667MHz, Hitachi 120GB/5400ot., Intel GMA X3100, 14,1 WXGA(matný), WIN 7, 3roky carry-in
Taky jsem se dival jak je klavesnice resena a podle me by vedsi mnozstvi vody vydrzret mel jsou v nem kanalky na odtok.Urcite je to lepsi nez mit hned pod klavesnici MB.
ThinkPad R61,14.1''W T7250 ; 2x1GB DDR2 ; SATA 160GB, 5400rpm; X3100;
LCD Samsung 20''W SM 2043BW Pivot
Logitech V470
Genius SlimStar Pro
LCD Samsung 20''W SM 2043BW Pivot
Logitech V470
Genius SlimStar Pro
15,4" R61 nemaju magneziovy ram displeja a vyztuzene plasty.
14,1" R61/R61i - thinkpad roll cage + top cover roll cage
Case material: Top: Super-Elastic PolyCarbonate (SEPC); Bottom: Carbon-Fiber Reinforced Plastic
15,4" R61/R61i/R61e - thinkpad roll cage
Case material: Polycarbonate/Acrylonitrile-Butadiene-Styrene (PC/ABS) plastic
14,1" R61/R61i - thinkpad roll cage + top cover roll cage
Case material: Top: Super-Elastic PolyCarbonate (SEPC); Bottom: Carbon-Fiber Reinforced Plastic
15,4" R61/R61i/R61e - thinkpad roll cage
Case material: Polycarbonate/Acrylonitrile-Butadiene-Styrene (PC/ABS) plastic
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
Sleduju, že tady byla docela živá diskuse na téma Odolnost ThinkPadů. Abych přispěl i já svou trochou do mlýna, tak předhodím toto téma. Z vlastních zkušeností mohu potvrdit, že přežil krutý pád na beton, téměř ze 3 metrů, a přežil i přejetí několikatunovou lanovkou.
Nothing but a ThinkPad...
T61
Moje zkušenost s odolností T61 zase tak krásná není. 1/4 klasického talíře s polévkou a základní deska KO
Lenovo Thinkpad T61 - 15.4 WSXGA+ , INTEL CORE 2 DUO T9300, 3GB RAM, Quadro NVS 140m, Vista Ultimate, 160GB HDD,7200RPM
Tak muj T500 prezil vodni tsunami z leve strany (zvrhnuta sklenicka 0,3l), akorat se vypnul a cca pul hodky neprobehl boot nikdy do konce.
Kazdopadne sem byl docela pos.anej, ze sem ho rozbil. Takze vrele diky inzenyrum lenovo.
P.s. : slecna si vylila do Z61m caj a taky v poho....
Kazdopadne sem byl docela pos.anej, ze sem ho rozbil. Takze vrele diky inzenyrum lenovo.
P.s. : slecna si vylila do Z61m caj a taky v poho....
Z61m -> T500 -> X220 -> MBPro 13 -> XPS 15 -> MBPro 13
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“