R61i
-
- občas něco napíše
otisk prstu
Já osobně jsem vyřešil otravování s heslem několikerým odmítnutím, neboť notebuk používám jenom já a to doma.
No a čtečku prstůj jsem vyřešil vypnutím tohoto zařízení ve správci zařízení/v device manageru. Když ho Visty nevidí, tak ho ani nechtějí použít.
Osobně mi přijde přihlašování do notesa, pod heslem či otiskem, pokud ho mám jenom já, přinejmenším podivné. Pokud člověk nepoužívá kryptování disku, tak mi to postrádá smysl.
hojky
No a čtečku prstůj jsem vyřešil vypnutím tohoto zařízení ve správci zařízení/v device manageru. Když ho Visty nevidí, tak ho ani nechtějí použít.
Osobně mi přijde přihlašování do notesa, pod heslem či otiskem, pokud ho mám jenom já, přinejmenším podivné. Pokud člověk nepoužívá kryptování disku, tak mi to postrádá smysl.
hojky
R61i, 1G, 5250, intel 965 = 15,4" + VWB32oem
R61 , 2G, 7520, intel 965 = 14,1" + VWB32oem
R61 , 2G, 7520, intel 965 = 14,1" + VWB32oem
Mam takyto problem...
Preinstaluvam kamosovi tento notas, vsetko je nainstalovane, ale stale mam pri dvoch zariadeniach vykricnik...
http://img217.imageshack.us/img217/6582/screennd5.png
Neinstaloval som to z recovery media (tu particiu som si kamos pre istotu zrusil ). Nainstaloval som v podstate vsetko, co sa dalo, vsetky nezname zariadenia zmizli, ale ostali len tieto 2 vykricniky. Neviete, co s tym?
Preinstaluvam kamosovi tento notas, vsetko je nainstalovane, ale stale mam pri dvoch zariadeniach vykricnik...
http://img217.imageshack.us/img217/6582/screennd5.png
Neinstaloval som to z recovery media (tu particiu som si kamos pre istotu zrusil ). Nainstaloval som v podstate vsetko, co sa dalo, vsetky nezname zariadenia zmizli, ale ostali len tieto 2 vykricniky. Neviete, co s tym?
PetrVavrik píše:1. ano, system by se mel nainstalovat do takoveho stavu, ve kterem byla zaloha vytvorena. Pripadne pouzit factory restore - po stisknuti modreho tlacitka (obnoveni do tovarniho nastaveni, tzn. tak jako kdyz byl notebook novy)
Ahoj, ako je to teda s recovery mediami. Vytvorim pomocou nich factory stav alebo stav win v akom boli media vytvorene? Alebo je tam moznost volby s tychto 2 moznosti? Dik.
edit: btw aky je rozdiel medzi recovery a rescue mediami.
R61 NG18BCV
Viem ze sa to moc netyka temy ale bol som locknuty.
Poradte prosim aky to ma chipset a kolko to ma asi moznost zdielat ram na grafike, pripadne v com je orezany oproti inym R61 lebo ho mam moznost kupit za cca 17000SK s vistou bussines.
http://www5.pc.ibm.com/europe/products. ... esite=cema
Alebo popripade ine alternativy, ale v okoli tejto ceny max cca 23000Sk s DPH(velkoobchone ceny) asi nic lepsie nezozeniem
(ram asi dokupim )
Poradte prosim aky to ma chipset a kolko to ma asi moznost zdielat ram na grafike, pripadne v com je orezany oproti inym R61 lebo ho mam moznost kupit za cca 17000SK s vistou bussines.
http://www5.pc.ibm.com/europe/products. ... esite=cema
Alebo popripade ine alternativy, ale v okoli tejto ceny max cca 23000Sk s DPH(velkoobchone ceny) asi nic lepsie nezozeniem
(ram asi dokupim )
chipset ma GM965. ten model co pises ma sice core2 cpu ale vybavou je inak na urovni R61e (chyba touchpad, dock konektor, s-video, firewire, FP reader a ultrabay). velkost zdielania ram pre grafiku ta imho trapit nemusi.
tie vyssie spominane chybajuce veci ma napr model NF0GMXS http://www5.pc.ibm.com/europe/products. ... enDocument - v bgs/ed system cena 19102 skk bez dph
tie vyssie spominane chybajuce veci ma napr model NF0GMXS http://www5.pc.ibm.com/europe/products. ... enDocument - v bgs/ed system cena 19102 skk bez dph
Naposledy upravil(a) Ghost dne 05 dub 2008 13:45, celkem upraveno 1 x.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
Také bych měl dotaz k tomu levnému TP R61 NG18BCV bez touchpadu.
Chci to domů místo PC - hlavně na internet, sem tam fotky a nějaké kancelářské věci.
Jaký je rozdíl mezi tímto laciným R61i a o 4-5 tis. dražším R61i
Mají stejné, nebo nějaká horší ?
- šasí
- klávesnici
- display
- hlučnost
- grafika
Bez touchpadu, firewire, otisků prstů bych přežil.
Záleží mi na zpracování, displeji, klávesnici a nízkém hluku.
Chci to domů místo PC - hlavně na internet, sem tam fotky a nějaké kancelářské věci.
Jaký je rozdíl mezi tímto laciným R61i a o 4-5 tis. dražším R61i
Mají stejné, nebo nějaká horší ?
- šasí
- klávesnici
- display
- hlučnost
- grafika
Bez touchpadu, firewire, otisků prstů bych přežil.
Záleží mi na zpracování, displeji, klávesnici a nízkém hluku.
sasi aj chipset (GM965 s integrovanou X3100) su rovnake takze v tych 5 bodoch rozdiel nie je. lisia sa len vybavou co som spominal vyssie. co sa tyka lcd tak to bude rovnako slabe v oboch verziach. kvalitativne lepsie su az verzie lcd s vyssim rozlisenim. klavesnica a chladenie (tym padom aj hlucnost) su rovnake.
este doplnim, ze ultrabay nemusia mat ani vsetky drahsie R61i ktore maju aj tie porty navyse - tyka sa to hlavne starsich modelov.
este doplnim, ze ultrabay nemusia mat ani vsetky drahsie R61i ktore maju aj tie porty navyse - tyka sa to hlavne starsich modelov.
-
- Moderátor
-
- Moderátor
polo píše:takze to naj osekane R61 ma rovnako kvlitne sasi ako hocijake ine R61 aj pouzite materiali? A ma aj ThinkLight ?
ano. magneziovy ram a thinklight maju aj najlacnejsie R61e.
jediny rozdiel co sa sasi tyka medzi 14,1" R61/R61i a 15,4" R61/R61i/R61e je v tom, ze 14,1" verzie maju magneziovy ram aj pod LCD (top cover roll cage).
ntbc2d píše:Este by som sa opytal: Ci je problem robit s track pointom a ci ten trackpoint to vie aj odkliknut( cerveny cudlik). A neni s tym problem robit napr. na kolenach. Bude sa to dat o 2roky predat za normalne penazie ked tam nie je touchpad. Dakujem
problem robit s trackpointom nie je. ja napr. mam touchpad vypnuty a vobec by mi nechybal. cudlik sa nemacka - je to taky mini-joystick. trackpoint ma 3 tlacitka pod medzernikom. jeho vyhoda je v tom, ze pri pisani clovek nemusi davat dole ruku z klavesnice. trackpoint mi osobne pride aj presnejsi ako touchpad (aspon teda ten na thinkpadoch).
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“