ThinkPad Edge E520/E420
Hoj, chtěl bych E520 někomu doporučit, ale všiml jsem si, že má pouze jeden audio konektor místo klasicky odděleného vstupního a výstupního konektoru. Jak velký problém je sehnat funkční adapter pro 2x 3,5mm jacky z headsetu? Díky.
Lenovo Legion 5-17ACH6H; DELL Inspiron 7720 SE, Toshiba Satellite Pro A300-15V
Zax19: redukcia stoji cca 100 korun http://www.heureka.cz/?h[fraze]=Redukce+Audio%2C+4-p%C3%B3lov%C3%BD+LOGO
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
prosba
Ahoj mel bych prosbu. Nainstaloval jsem si ICQ verze 7.7 a pri psani funguje normalne , ale jakmile prepnu do jineho okna a nekdo mi neco napise ICQ se sekne a nejde s nim nic delat. Nemel nekdo podobne problemy ? Jeste bych potreboval vedel zda jde udelat reset do tovarniho nastaveni i kdyz nemam vytvorene ty media pres media creator. Pri vytvareni mi posledni dvd nejak selhalo a nahradni nemam a dalsi budou az zitra. Dale nechapu, ze po spusteni mam 105 procesu a celkove NTB mi prijde desne zasekany.
OneKey Recovery
Zdravím pánové, nějak se neumím dopátrat jestli obecně Edge podporují SW Lenovo OneKey Recovery. U svého předchozího Ideapadu jsem s tím byl hodně spokojen.
Měl tedy tady někdo Edge s předinstalovaným OS ?? Jenom jestli tam měl nějakou speciální Lenovo partition a OKR...
A pokud tedy není, jak Thinkpady řeší takovouto zálohu OS ??
Předem díky, Calleb
Měl tedy tady někdo Edge s předinstalovaným OS ?? Jenom jestli tam měl nějakou speciální Lenovo partition a OKR...
A pokud tedy není, jak Thinkpady řeší takovouto zálohu OS ??
Předem díky, Calleb
Calleb: OneKey Recovery je pre Ideapady. pre Thinkpady by mal byt ThinkVantage Rescue and Recovery
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
.
Calleb: Jak pise Ghost, pouziva se ten rescue and recovery. Kdyz kliknes na tento pocitac nevidis u sebe jednotku Q :Lenovo recovery ? Ja mam NTB s predinstalovanym OS a ja ji u sebe vidim. Vidim ji teda jen pres windows napr v total commanderu ji sice oznacenou mam ,ale neni nijak popsana. Zalohu vytvoris prave tak,ze jen poklikas na ten Q disk a vyjede ti nabidka pro zalohu kompletni. Chtelo to po mne 4 prazdne DVD a pri 4tem mi to hodilo chybu tak az budu mit dalsi ciste zkusim to udelat komplet. Mno a pokud bys chtel udelat tovarni nastaveni tak si musis nejdriv v biosu, ktery aktivujes pri zapnuti NTB tlacitkem F1 zmenit klavesnici aby ti fungovala i F11 a F12 a pri dalsim spusteni zmacknes F11 a najede primo recovery do ciste instalacky jak jsi ho dostal pri koupi. Divne je,ze nevidis u sebe tu jednotku Q: Recovery.
Sumbum: v HDD mi take cvaka a to jak pri sledovani videa tak pri surfovani po internetu tak i v klidovem stavu. Klidovy stav myslim ,ze mam otevrenou webovou stranku a nic nemackam obcas tam cvakne proc to nevim. Zatim to nehrotim navic to co potrebuji si zalohuji kdyby prinejhorsim casem odesel HDD.
Lukas-svk: kdyz mi reknes jakym softem to zjistim tak ti to zjistim. Ve spravci zarizeni to neni napsane a v Lenovo Thinkvantage tools to take neni napsane.
Sumbum: v HDD mi take cvaka a to jak pri sledovani videa tak pri surfovani po internetu tak i v klidovem stavu. Klidovy stav myslim ,ze mam otevrenou webovou stranku a nic nemackam obcas tam cvakne proc to nevim. Zatim to nehrotim navic to co potrebuji si zalohuji kdyby prinejhorsim casem odesel HDD.
Lukas-svk: kdyz mi reknes jakym softem to zjistim tak ti to zjistim. Ve spravci zarizeni to neni napsane a v Lenovo Thinkvantage tools to take neni napsane.
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“