Lenovo Y570 - zkušenosti uživatelů
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
BlackAdder: já mám tu samou zvukovku a problém s ní nemám. Ale když říkáš, že ti to dělá jen u DVD, tak je možný, že ten film nemá 5.1 zvuk nebo že ho nemá pro český jazyk (někdy mají filmy 5.1 zvuk pro anglický dabing, ale 2.0 pro český).
Pokud ti v testu hrajou všechny repra normálně, tak bych to viděl na problém filmu či přehrávače.
Pokud ti v testu hrajou všechny repra normálně, tak bych to viděl na problém filmu či přehrávače.
-
- občas něco napíše
niemandNB píše:BlackAdder: já mám tu samou zvukovku a problém s ní nemám. Ale když říkáš, že ti to dělá jen u DVD, tak je možný, že ten film nemá 5.1 zvuk nebo že ho nemá pro český jazyk (někdy mají filmy 5.1 zvuk pro anglický dabing, ale 2.0 pro český).
A dá se nějak nastavit, aby i třeba mp3 (který nemají 5-ti kanálový zvuk) hrály zevšech repráků? Na stolním PC to nastavit jde, ale tady jsem to nenašel..
Jinak díky za reakce
sice nemam tuhle zvukovku ani jinou podobnou.vlastne ani nevim na co je to debre nebo k cemu bych to pripojil. .ja mam av receiver a do toho pripojim notas pres HDMI a je vyreseno,ale k otazce o mp3.nevim jestli ti to pujde,ale v kazdem pripade v mp3 neni zakodovany prostorovy zvuk 5.1 tudiz i kdybys to rozjel ten zvuk bude pouze softwarova simulace a nebude to ten spravny prostorovy zvuk.bude se snazit to simulovat,ale nebude to ono.
edit:tak uz sem si o tom neco precet.tak uz vim jak se to pouziva
edit:tak uz sem si o tom neco precet.tak uz vim jak se to pouziva
L.A. Noire
Ahoj předem se omlouvám jestli sem nacpu něco nepatřičného ale začínám být celkem bezradný.Rovnou k věci mám ideapad Y570 i5 a snažím se zjistit zda mi nejde rozchodit LA Noire kvůli notasu nebo spatné optimalizaci hry.Jestli je to grafikou či něčím jiným.Jsem laik tak děkuji všem za rady
AC power problém, throttling, overheating
Ahoj,
máte problémy zmíněné v tomto threadu: http://forums.lenovo.com/t5/IdeaPad-Y-U ... d-p/466031 ?
Ve zkratce: při připojení AC adaptéru jde FPS dolu. (viz. youtube: http://www.youtube.com/watch?v=LYmau68K ... re=related).
- v tomto threadu se dočtete např. to, že Lenovo má příšerný customer support
- lidé zde výrazně nedoporučují kupovat Lenovo
Vypadá to jako závažný problém. Museli jste vypínat turbo-boost? Používáte hodně throttlestop (viz. Michsiv, page 28. v tomto vlákně) ?
Určitě nechci kupovat ntb, u kterého musím vypnout turbo-boost, aby fungoval. A myslím, že nikdo jiný také by neměl. Přeci nekoupím výkonný ntb, abych následně stáhl jeho výkon, aby vůbec fungoval. Pokud máte tyto problémy, bylo by rozumné na ně v tomto vláknu upozornit aby kupující věděli, že budou platit za něco, co pak vypnou, aby vůbec mohli fungovat.
Pokud tyto problémy nemáte, můžete nějak identifikovat svůj kus? (je možnost že to již Lenovo opravilo a nové kusy to nemají - i taková fáma po internetu koluje).
EDIT: zpřesnění odkazu na str. 28
máte problémy zmíněné v tomto threadu: http://forums.lenovo.com/t5/IdeaPad-Y-U ... d-p/466031 ?
Ve zkratce: při připojení AC adaptéru jde FPS dolu. (viz. youtube: http://www.youtube.com/watch?v=LYmau68K ... re=related).
- v tomto threadu se dočtete např. to, že Lenovo má příšerný customer support
- lidé zde výrazně nedoporučují kupovat Lenovo
Vypadá to jako závažný problém. Museli jste vypínat turbo-boost? Používáte hodně throttlestop (viz. Michsiv, page 28. v tomto vlákně) ?
Určitě nechci kupovat ntb, u kterého musím vypnout turbo-boost, aby fungoval. A myslím, že nikdo jiný také by neměl. Přeci nekoupím výkonný ntb, abych následně stáhl jeho výkon, aby vůbec fungoval. Pokud máte tyto problémy, bylo by rozumné na ně v tomto vláknu upozornit aby kupující věděli, že budou platit za něco, co pak vypnou, aby vůbec mohli fungovat.
Pokud tyto problémy nemáte, můžete nějak identifikovat svůj kus? (je možnost že to již Lenovo opravilo a nové kusy to nemají - i taková fáma po internetu koluje).
EDIT: zpřesnění odkazu na str. 28
Naposledy upravil(a) Fidilip dne 07 úno 2012 23:52, celkem upraveno 1 x.
To: Python.P
Určitě nic nepletu. Jen cituji co se dá dočíst v oném vláknu. Jejich customer support je podle nich příšerný a Lenovo tento problém ignoruje, ačkoliv ho má spousta lidí. A přesně to je důvod nekupovat Lenovo (podle nich).
A určitě by na něj neměl reagovat způsobem jako Y570. Pokud někdo onen problém má a řeší ho cooling padem (či jiným způsobem) a funguje vše jak má vč. zapnutého turbo-boostu, pak se dá problém považovat za vyřešený, jinak stále přetrvává a je třeba se jím zabývat, z výše zmíněných důvodů.
Určitě nic nepletu. Jen cituji co se dá dočíst v oném vláknu. Jejich customer support je podle nich příšerný a Lenovo tento problém ignoruje, ačkoliv ho má spousta lidí. A přesně to je důvod nekupovat Lenovo (podle nich).
Python.P píše:Každý takovýhle stroj má problém s přehříváním....
A určitě by na něj neměl reagovat způsobem jako Y570. Pokud někdo onen problém má a řeší ho cooling padem (či jiným způsobem) a funguje vše jak má vč. zapnutého turbo-boostu, pak se dá problém považovat za vyřešený, jinak stále přetrvává a je třeba se jím zabývat, z výše zmíněných důvodů.
Ale jejím přístupem určitě ano! . Jde o to, jak se chovají ke svým zákazníkům a jak je ignorují. A opět zdůrazňuji, že cituji jen to co se dá dočíst jinde. Můj osobní názor to není, ale stojí za zmínku, že si více než jeden člověk myslí, že Lenovo není dobré kupovat. O tom jak validní názor to je, si každý udělá obrázek sám po přečtení toho vlákna.
O tomto bych se tu ale nerad bavil a vedl zbytečný flamewar =).
Edit: smazaná úplně zbytečná citace !
O tomto bych se tu ale nerad bavil a vedl zbytečný flamewar =).
Edit: smazaná úplně zbytečná citace !
Fidilip: o co ide konkretne? tema co si dal link je oznacena ako solved, 28. stranu ani nema a na poslednych stranach riesia nejake problemy s drivermi od Nvidie (s tym Lenovo nespravi nic). cele sa mi to citat nechce.
osobne nemam pocit, ze by Lenovo na support kaslalo. teda aspon u Thinkpadov, Ideapady moc nesledujem (z tej rady ma zatial nic neoslovilo).
osobne nemam pocit, ze by Lenovo na support kaslalo. teda aspon u Thinkpadov, Ideapady moc nesledujem (z tej rady ma zatial nic neoslovilo).
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
To Ghost
Myslel jsem 28. stranu tohoto vlákna, omlouvám se a opravím.
Vlákno bylo označeno jako solved omylem, problém vyřešený není. Konkrétně jde o problém s power-managementem. Při hraní her jako GTA4, Skyrim nebo Batt.3 GPU na pár sekund ztrácí takt a následně zase vše jede pár sekund v pořádku a pak opět ztrácí takt. Při odpojení od AC jde vše naprosto v pořádku.
Řešení jsou různá (balanced režim napájení jak ve Win tak v Lenovo manageru, vypnutí turbo-boostu, ...).
Notebook nevlastním, tudíž tento problém nemám, zajímá mě, jestli ho máte vy. Zvažuji koupi, toto mě odrazuje.
Myslel jsem 28. stranu tohoto vlákna, omlouvám se a opravím.
Vlákno bylo označeno jako solved omylem, problém vyřešený není. Konkrétně jde o problém s power-managementem. Při hraní her jako GTA4, Skyrim nebo Batt.3 GPU na pár sekund ztrácí takt a následně zase vše jede pár sekund v pořádku a pak opět ztrácí takt. Při odpojení od AC jde vše naprosto v pořádku.
Řešení jsou různá (balanced režim napájení jak ve Win tak v Lenovo manageru, vypnutí turbo-boostu, ...).
Notebook nevlastním, tudíž tento problém nemám, zajímá mě, jestli ho máte vy. Zvažuji koupi, toto mě odrazuje.
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“