Ahojte, mam taky zvlastny problem
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Neviem ako ho vyriesit, skusam to uz tri hodiny ale beznadejne, tak sa skusim spytat vas, mozno mi poradite.. Chcel som si nainstalovat Nero 7 ale to bola chyba lebo sa mi to nielen ze nepodarilo, ale nasledne sa mi nedalo ani odinstalovat... na nete som sa docital o nejakom programe ktory dokaze odinstalovat aj take veci, ktore windows nevie odinstalovat alebo co...velmi sa nevyznam, ale kazdopadne asi po hodine sa mi to podarilo odinstalovat.. A teraz mi vznikol tento problem: Ked vzdy zapnem pocitac, a chcem otvorit dajme tomu Tento pocitac, alebo len kliknem pravim tlacitkom mysi na ploche, proste ked chcem nieco otvorit, tak sa mi vyhodi hlasenie typu: Client Security - Password Manager je to nejaka akcia co sa spusta alebo ako by som to popisal a je tam napisane: Please wait while Windows configures Client Security - Password Manager
No a potom sa mi dole na liste vyhodi hlasenie ze : Rizeni uzivatelskych uctu: css_manage_vista_tpm.exe a na to mozem dat bud povolit alebo storno..ked dam povolit tak sa to opakuje dokola, a ked dam storno, tak sa uz dostanem do toho co potrebujem, dajme tomu do Tento pocitac alebo hocico ine... Nevie niekto co by to mohlo byt, a ako sa to da zrusit? Dufam ze aspon niekto pochopi o com pisem, lebo je to podla mna dost tazke sa v tomto clanku vyznat....ale snad ten komu sa to stalo, by mohol vediet..popripade aj iny z vas....Velmi pekne dakujem vsetkym za radu!