Ghost - jasne, moje chyba. Máš pravdu. V mám dedikovanou kartu a nutnost jejího zapínání kvůli digitálnímu výstupu mě štve velmi.
mravac - samozřejmě jsou to tvé peníze a tvá volba, nicméně pro mě to nedává smysl. Přecijen T400 je 4 roky starý model.
mé argumenty (ne nehádám se, jen co mě napadá):
- matný display - dobře, ale člověk si zvykne na vše.
- dokovačka - budeš muset zřejmě koupit, cena není nejmenší a do budoucna je nekompatibilní s novými modely
- pevnější konstrukce - jo T400 je ještě pevná, ale potřebuješ to opravdu ? Naše firemní LifeBooky nemají ani zdaleka takové mech. provedení jako TP a nejsou v omoc horším stavu
- klávesnice - já jsem za 4 roky měl ve svém TP 3 různé. Dvě se rozpadly. Navíc s příchodem T500/T400 došlo i na změnu klávesnice a nečekej zázraky. Zase tak super není a oproti Z61m je horší (prohýbá se).
- chlazení - no to mi nepříjde jako argument
- trackpoint - věc ovládačů, jsem si jist, že používají stejné součástky.
Zeptej se sám sebe - Hledáš tady argument proč si jej koupit, nebo ho prostě chceš ? Pokud todruhé, tak to neřeš a kup si jej.
nadruhou stranu jak dlouho ho plánuješ mít ? Opravdu chceš mít třeba další tři roky noťas bez záruky který bude vté době 7 let starý ? V době uvedení na trh byl T400 super noťas, ale dneska už je za zenitem.
Toť můj názor, volba je na tobě