Lenovo Y570 - zkušenosti uživatelů
Zdravím , notebook mám cca půl roku - proceros i5, grafika 1GB GT555 DDR5, 8GB ramek,500disk 7200ot , mám dotaz zda se vám notebook také tak hřeje ? Když nic nedělám tak mám na procesoru 55-60 stupnu , grafika 40-45 , když hraju např Battlefiled3 nebo HoN tak to vyleze na 95 stupnu procesor a grafika tak 80-85 . Díky za odpovědi
To NiemandNB:
Existuje program který ti češtinu přidá tzv. Vistalizator vím kde ho i sehnat. Já když jsem si před 2 roky přivezl NTB ze zahraničí tak byl taky v ENG a štvalo mě to a podelší době jsem našel tento program který ti přidá češtinu a je to otázka pár minut
Když budeš chtít pošlu ti odkaz do SZ.
Existuje program který ti češtinu přidá tzv. Vistalizator vím kde ho i sehnat. Já když jsem si před 2 roky přivezl NTB ze zahraničí tak byl taky v ENG a štvalo mě to a podelší době jsem našel tento program který ti přidá češtinu a je to otázka pár minut
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
A co takhle vyčistit chlazení? A ano tento model docela topí.Zidy píše:Zdravím , notebook mám cca půl roku - proceros i5, grafika 1GB GT555 DDR5, 8GB ramek,500disk 7200ot , mám dotaz zda se vám notebook také tak hřeje ? Když nic nedělám tak mám na procesoru 55-60 stupnu , grafika 40-45 , když hraju např Battlefiled3 nebo HoN tak to vyleze na 95 stupnu procesor a grafika tak 80-85 . Díky za odpovědi
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
Ten procesor je divnej. Já mám ntb od začátku prosince, mám i7, 4gb ram, 1GB GT555M a když jsem ve win tak má procesor asi 45°C a míň + grafika má 40°C a míň. Zároveň je uplně vypnutý chladič, ten naskočí když až to o pár stupňů stoupne.
Čistil jsem to jen jednou, předevčírem a to jsem to jen profukoval hubou![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Čistil jsem to jen jednou, předevčírem a to jsem to jen profukoval hubou
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
-
- guru
- Kontaktovat uživatele:
z mého pohledu jasná reklamace - že by povytáhlý flex kabel od monitoru? divné, ale stát se to může...
zkus to natočit na videjko, hoď na youtube a dej sem link.
zkus to natočit na videjko, hoď na youtube a dej sem link.
AcerIconia W700 128GB SSD (tablet), Samsung S5
PAST -Thinkpad X230, i7-3520M, 8GB RAM, 120GB SSD, Thinkpad W520 Lenovo IdeaPad Y570 , Asus M51Ta, HTC Desire Z, Nokia Lumia, 800,Xperia ION, HTC OneX,Lumia 920,Nexus 7,Xperia Z1
PAST -Thinkpad X230, i7-3520M, 8GB RAM, 120GB SSD, Thinkpad W520 Lenovo IdeaPad Y570 , Asus M51Ta, HTC Desire Z, Nokia Lumia, 800,Xperia ION, HTC OneX,Lumia 920,Nexus 7,Xperia Z1
-
- guru
- Kontaktovat uživatele:
tak na nic necekej - jestli si ve 14 denni lhute, tak ho vrat hned na pobocku a necekej na reklamaci. v opacnem pripade reklamace.
AcerIconia W700 128GB SSD (tablet), Samsung S5
Tak jsem zakoupil i5 verzi Y570. Zatím celkově nb v pohodě, ale mám dva menší problémy. Nejsem si dost dobře jistý, jestli mám opravdu USB 3. Nemá mít náhodou modrý konektor? Druhá a zásadnější věc je, že mám problém se zvukem. Jakmile připojím sluchátka, tak v nich divně brblá. Všiml jsem si, že se zvuk různě mění podle otevřených oken. Prostě není ten zvuk stejný. Zkoušel jsem se hrabat v různých nastaveních apod. ale nic. Myslíte, že je to řešitelný a případně jak nebo ho mám rovnou vrátit?
Dobrý den, mám zájem o zakoupení y570 ve verzi s core i5. Chtěl bych se zeptat, zda je možnost bez ztráty záruky vyměnit pastu na cpu a gpu? Viděl jsem že se dá dostat v pohodě k větráčku a vyčistit ho, ale z obrázku jsem nepochopil, zdá je možnost sundat i pasiv? Z toho co jsem pochopil v této diskusi je to, že y570 hodně hřeje, což způsobuje throttling ve hrách?
Ještě mám druhý dotaz, zda tato verze 555m zvládne Diablo 3 v rozlišení 1680*1050 na nějaké rozumné detaily? A jestli zvládne ve stejném rozlišení witchera 2 s min. detaily? Mnohokrát děkuji za odpovědi.
L.
Ještě mám druhý dotaz, zda tato verze 555m zvládne Diablo 3 v rozlišení 1680*1050 na nějaké rozumné detaily? A jestli zvládne ve stejném rozlišení witchera 2 s min. detaily? Mnohokrát děkuji za odpovědi.
L.
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“