Thinkpad a WIN 7
Zdeeenas píše:zdravim všechy, rád bych sevás zeptal kdo používají W7 jestli vám nepřpadne že ntb na baterii vydrží podstatně méně.....Mám lenovo R500 s Vistama mě ntb vydržel přes 4hod a s W7 kolem 3 hod:(Diky
prave naopak...pokud si nahrajes spravne ovladace tak by mela vydrz na sedmickach narust, teda alespon u me to tak funguje.
Z61m -> T500 -> X220 -> MBPro 13 -> XPS 15 -> MBPro 13
na |X61 a verzi PWRMNGMT 2.43 to jede pres singleclick levym tlacitkem...meni se jen forma nastaveni pokud prepinate mezi rezimy basic/advanced
mel bych jiny dotaz...na X61 je na sirku jen 768 bodu a novy access connections tam ukazuje takovou veeelikou ikonu se silou sinalu...neni zpusob, jak to vratit zpet na ty male ikony v liste? na ruzna nastaveni AC vetsinou nereaguje a na ty ikony uz vubec ne...diky
mel bych jiny dotaz...na X61 je na sirku jen 768 bodu a novy access connections tam ukazuje takovou veeelikou ikonu se silou sinalu...neni zpusob, jak to vratit zpet na ty male ikony v liste? na ruzna nastaveni AC vetsinou nereaguje a na ty ikony uz vubec ne...diky
Mám takovej problem. Nainstaloval sem Win 7 RC 64 bit na Lenovo R61, aktualizoval nejdriv z Windows Update, potom z System Update, a pak ze stranek lenova ze sekce BETA DRIVERS for WIN 7.
Bohužel mi ale nejede ovladani jasu
Netusite nekdo co s tim?
Bohužel mi ale nejede ovladani jasu
Netusite nekdo co s tim?
TP R61 8918-DFG: C2D 2,1 GHz, 4 GB RAM, NVS 140M, 160 GB HDD, Win 7 64-bit build 7100
nasel sem pouze toto:
"the display driver must be the Lenovo supplied one. Also I believe you need the Lenovo System Interface driver and Lenovo ACPI Power Management driver installed"
blize tu: http://forum.notebookreview.com/showthr ... 000&page=3
nevim, estli to neni noseni drivi do lesa, ale nainstaloval bych jeste VGA driver primo do lenova, estli takovy je...
toz kdyz to pomuze...
"the display driver must be the Lenovo supplied one. Also I believe you need the Lenovo System Interface driver and Lenovo ACPI Power Management driver installed"
blize tu: http://forum.notebookreview.com/showthr ... 000&page=3
nevim, estli to neni noseni drivi do lesa, ale nainstaloval bych jeste VGA driver primo do lenova, estli takovy je...
toz kdyz to pomuze...
Client Security Solution
Našel jste někdo nějaký (pokud možno rozumný ) způsob, jak nainstalovat Client Security Solution? Díky
-
- píše často
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“