Lenovo Y500
-
- píše často
Ano, Harddisk (HDD) viz. screen : http://imageshack.us/f/255/diskna100.png/
Štve mě to, protože v ten okamžik se ntb nehorázně spomalí a hučí. Nechápu příčinu takové zátěže HDD...
Štve mě to, protože v ten okamžik se ntb nehorázně spomalí a hučí. Nechápu příčinu takové zátěže HDD...
-
- píše často
Ahoj mám dotaz týká se taktování ... stáhl jsem si několik verzí NVinspektra ale ani jeden nefungoval .... většina možností byla šedivých ( třebas ovládní "vetráčku" a tak ).... a po přetaktování hodnoty při hraní a kontrole zůstaly stejné a nebyly překročeny ani při hraní ... 790/2000 ... přesto že jsem měl nastaveno a uloženo 900/2200 i v programu ... NVinspetora jsem stahoval myslím i z "offic" stránek vývojáře ... nevíte někdo jak se dá ta jedna karta taktovat ? Stačí jen ta jedna na hry co nemají režim SLI ...
Takže stáhnout ty .bat soubory ? a mělo by to jít ? snad už dál nebylo nic důležitého )
Hele lidi, mám tady problém. Vždy, když pozoruji video na YouTube, tak mi najednou na 1 sec. zčerná obraz, chrome přestane odpovídat (tim pádem spadne, tím pádem ho musim ukončit) a zobrazí se tato tabulka (promiň te, musíte si to zvětšit). U sledování videí to je náhodné. Někdy se to udělá, někdy ne.Začalo to po tom, co jsem v nastavení nVidie deaktivoval a tak za den aktivoval SLI. Před tím to bylo v pohodě. Mohlo by to mít na to nějaký vliv ? Co mám dělat ?
Aha.. Jenom mi bylo divné, že to začalo až včera.. Před tim nic.. Před tak 2 hodinami jsem měl zaplé SLI. Furt to blblo. Tak jsem SLI tak před hodinkou vypl a od té doby žádná chybová hláška. Hmm, divné... Snad nepracuje YT se SLI..... Mimochodem, v nových, posledních ovladačích už je vše OK ?? Slyšel jsem, že furt nefunguje regulace jasu a nějak blbne SLI. Nebo to už je opravené ?
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“