Thinkpad R61 a vse kolem nej
Acess connections
Jak mam prepnout jestli jsou sitova pripojeni ovladany z Win XP nebo z Acess connections? pripadne jak mam v acess connections zalozit vlastni Wifi sit
TP R61 8918-DFG: C2D 2,1 GHz, 4 GB RAM, NVS 140M, 160 GB HDD, Win 7 64-bit build 7100
Chtěl jsem se zeptat, jak moc vám svítí dioda a jestli jí vůbec používáte? Mě se zdá, že jestliže není úplná tma a mám jas naplno (nebo aspoň tak na 70%), tak skoro není poznat, jestli jí mám zaplou nebo ne... prostě mi přijde, že svítí strašně málo a je tam skoro zbytečně.
Lenovo TP R61 15,4" wide, T8100, NVIDIA Quadro NVS 140M + Dell UltraSharp 2209WA
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Já mám buď v pokoji rožlé světlo, protože to na mě z monitoru svítí tak, až je to v noci nepříjemné, nebo když jsem v posteli, tak světlo zaplné nemám a jas (aby to tak neoslňovalo) mám určitě po 50%. je to lepší. Někdy to dávám skoro na minimum.
Když nejsem zrovna na netu, kde všechny stránky jsou bílé a osvětlují klávesnici, nebo nemakám ve wordu, tak dioda pomůže. A to dost
Jako - umím psát poslepu, ale na nějaké ty znaky a další věci je dioda super
Jako - excelentní nápad
Samozřejmě že jí nebudu zapínat při 100% jasu ve tmě, kdy to dosvítí až na druhej konec ulice![Very Happy :-D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Když nejsem zrovna na netu, kde všechny stránky jsou bílé a osvětlují klávesnici, nebo nemakám ve wordu, tak dioda pomůže. A to dost
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Samozřejmě že jí nebudu zapínat při 100% jasu ve tmě, kdy to dosvítí až na druhej konec ulice
![Very Happy :-D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
r61
taak dnes mi dorazil tento thinkpad, nooo prve dojmy : notebook je kvalitny, plasty secko.... displej 1650*1050 - bal som sa toho pretoze na desktope mam na 17ke 1280*1024 ale ten displej je fakt luxusny..0 vadnych bodov......co som videl par acerov a toshib s 1280*800 tak to sa neda porovnat, akurat robim zalohu systemu a chystam sa na downgrade - dorazili aj Xp recovery,tak ked neco nebudem vedet sa ozvem
diky vsetkym co mi radili tento notebook
) zatial 110%spokojnost
update : borci jak mate nastaveny battery management? myslim to ,ze kedy sa ma nabijat baterka... viem ze to tu bolo ale nejak sa ktomu nemozem dopatrat
diky vsetkym co mi radili tento notebook
update : borci jak mate nastaveny battery management? myslim to ,ze kedy sa ma nabijat baterka... viem ze to tu bolo ale nejak sa ktomu nemozem dopatrat
Naposledy upravil(a) cry_more dne 25 črc 2008 19:44, celkem upraveno 1 x.
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
ted se mi aktualizoval novej power manager, vypada to, ze je ale zmodernizovanej jen interface.
mam nastaveno, aby se zacal nabijet kdyz klesne pod 20% a skoncil na 93%.
mam nastaveno, aby se zacal nabijet kdyz klesne pod 20% a skoncil na 93%.
Lenovo Thinkpad R61 - 1680x1050, C2D T7250, 2GB 667mhz, 250GB Seagate Momentus 7200.3, NVS 140m, XP Professional + 3 year carry-in
ja som si maximum nastavil na 80%. vraj to predlzuje zivotnost baterie... http://panasonic.com.sg/toughbook/busin ... tery_life/
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“