Dobrý den,
chtěl bych si udělat zálohu Win Vista Bussines u TP R61, ale nevím, kde je create backup disk. Poraďte mi, prosím. Děkuji.
Záloha WinVista
ak myslis vytvorenie recovery medii tak postup je popisany tu http://notebooky-forum.notebook.cz/view ... sc&start=0
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
...
Aha, tak já jsem udělal jen první DVD, který jsem ani nepotřeboval, jelikož stačí na to první CD. Ale zbytek jsem neudělal, bude to pokračovat dál nebo to musím udělat celý znova? Mimochodem, žádný create recovery media jsem nenašel. bylo to pod rescue and media backup harddisk.
shawn píše:Start -) programy -) ThinkVantage -) Create Recovery Media
presne tak, jinak je dulezity dodat ze moznost "create a set of product recovery discs now" se ukaze jenom jednou po instalaci a pak zmizi..
jinak je ve slozce thinkvantage jako zastupce to ma takovej "kufrik s cervenym krizem"...jestli si to neak nepokopal pri instalaci urcite to tam mas..
TP R61..
Slash píše:presne tak, jinak je dulezity dodat ze moznost "create a set of product recovery discs now" se ukaze jenom jednou po instalaci a pak zmizi..
ukazuje sa tam dovtedy kym ich nevypalis. niekto tu pisal, ze ked si obnovis windows z recovery tak si ich mozes vypalit znova.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
Ghost píše:Slash píše:presne tak, jinak je dulezity dodat ze moznost "create a set of product recovery discs now" se ukaze jenom jednou po instalaci a pak zmizi..
ukazuje sa tam dovtedy kym ich nevypalis. niekto tu pisal, ze ked si obnovis windows z recovery tak si ich mozes vypalit znova.
jo to je pravda a uz jsem to i zkousel takze potvrzuju..
TP R61..
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“