R61 - tvorba recovery DVD ? + dalsi dotazy

notebooky Lenovo (IBM, ThinkPad, Lenovo 3000) a vše kolem
M$ak
občas něco napíše

R61 - tvorba recovery DVD ? + dalsi dotazy

Příspěvekod M$ak » 07 črc 2008 21:36

Dnes se mi podarilo vytvorit 11 zaloznich CD s Vista Bussines. (Patrne se bude jednat o zalohu celeho disku)

Nedalo by se to vytvorit na DVD ? Nikde jsem to v ThinkVantage nenasel.

Na DVD se to sice da vypalit, ale zapise se pouze takovy pocet dat, ktery odpovida kapacite jednoho CD :(

EDIT: Rad bych si tam nahral XP s notebookum jsem dostal i 3 CD (jedno je recovery CD s XP) na ty druhe dve jsem se nedival ...

Chci se ale zaroven zbavit te hide/recovery partition a pridat volne misto tem XP.
Jak to udelat co nejjednoduseji ?

Planuji ze bych si na notebook nahral opensuse, pokud mi zhavaruji XP a ja na jejich obnovu pouziju recovery CD, vrati se mi opet na disk i recovery partion ?

M$ak
občas něco napíše

Re: R61 - tvorba recovery DVD ? + dalsi dotazy

Příspěvekod M$ak » 08 črc 2008 10:48

M$ak píše:Dnes se mi podarilo vytvorit 11 zaloznich CD s Vista Bussines. (Patrne se bude jednat o zalohu celeho disku)

Nedalo by se to vytvorit na DVD ? Nikde jsem to v ThinkVantage nenasel.

Na DVD se to sice da vypalit, ale zapise se pouze takovy pocet dat, ktery odpovida kapacite jednoho CD :(

Tak uz jsem to pobral, DVD jsem vytvoril pres ThinkVatage Create Recovery Media.
Byla tam i polozka o zazalohovani tovarniho nastaveni (jak to presne bylo uz nevim).

Jako prvni se vytvorilo zase bootovaci CD (stejne jako u zalohy disku a bylo jedno jestli jsem vlozil DVD nebo CD melo to cca 500 MB) jako druhy disk uz to ale zabralo normalne cele DVD a pak uz stacilo zase jen CD.

Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“