Zdravím.
Včera mi přišel TP R61 NF5DECV a dneska jsem chtěl provést downgrade na XP s pomocí Product Recovery CD. Jenže i když bych rád postupoval podle návodu, který mi přišel přibalený k CD, v aplikaci, která naběhne po nabootování z onoho CD chybí položka Full Restore.
Zkoušel jsem místo toho nějakou jinou, ale výsledkem je jen to, že při bootování z HDD naběhne podobné rozhraní, které po mě chce Product Recovery Supplemental Disc a nezávisle na tom, jestli ho vložím nebo ne také Product Recovery Disc 1. Dál jsem se nedostal - ty CD mám jen v podobě obrazů u sebe v PC - 10 CD nebo DVD jsem k dispozici neměl.
Co s tím? Mohl bych samozřejmě použít instalačku čistých Windows XP, ale to se mi moc nechce, protože to znamená dalších několik hodin strávených stahováním ovladačů atd.
[Problém] Jak na downgrade?
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Já měl podobný problém. Je to tam. Na 100%. taky jsem bádal, taky jsem to asi 2x chybně instaloval, pak napotřetí se mi to povedlo. Musíš zkoušet.
Jinak i když nainstaluješ čisté Win XP, tak je to v pohodě, protože si od Lenova stáhneš System Update a ten ti stáhne všechno automaticky. Možná by se to dalo i z těch přiložených CD, ale to nevím jistě. Ale mám za to, že -proč ne?
Jinak i když nainstaluješ čisté Win XP, tak je to v pohodě, protože si od Lenova stáhneš System Update a ten ti stáhne všechno automaticky. Možná by se to dalo i z těch přiložených CD, ale to nevím jistě. Ale mám za to, že -proč ne?

Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“