[Problém] Jak na downgrade?

notebooky Lenovo (IBM, ThinkPad, Lenovo 3000) a vše kolem
Bummer
píše často
Kontaktovat uživatele:

[Problém] Jak na downgrade?

Příspěvekod Bummer » 19 črc 2008 14:43

Zdravím.

Včera mi přišel TP R61 NF5DECV a dneska jsem chtěl provést downgrade na XP s pomocí Product Recovery CD. Jenže i když bych rád postupoval podle návodu, který mi přišel přibalený k CD, v aplikaci, která naběhne po nabootování z onoho CD chybí položka Full Restore.
Zkoušel jsem místo toho nějakou jinou, ale výsledkem je jen to, že při bootování z HDD naběhne podobné rozhraní, které po mě chce Product Recovery Supplemental Disc a nezávisle na tom, jestli ho vložím nebo ne také Product Recovery Disc 1. Dál jsem se nedostal - ty CD mám jen v podobě obrazů u sebe v PC - 10 CD nebo DVD jsem k dispozici neměl.

Co s tím? Mohl bych samozřejmě použít instalačku čistých Windows XP, ale to se mi moc nechce, protože to znamená dalších několik hodin strávených stahováním ovladačů atd.

SonGokussj4
píše často
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod SonGokussj4 » 19 črc 2008 14:49

Já měl podobný problém. Je to tam. Na 100%. taky jsem bádal, taky jsem to asi 2x chybně instaloval, pak napotřetí se mi to povedlo. Musíš zkoušet.
Jinak i když nainstaluješ čisté Win XP, tak je to v pohodě, protože si od Lenova stáhneš System Update a ten ti stáhne všechno automaticky. Možná by se to dalo i z těch přiložených CD, ale to nevím jistě. Ale mám za to, že -proč ne? :)

Bummer
píše často
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Bummer » 19 črc 2008 14:58

Ona se ti tam ta položka potom ukázala nebo jsi to udělal jinak?

EDIT: Ha! Už jsem na to pravděpodobně kápnul. Že by mi tam šikmoočkové přibalili špatnej návod?

Solitary
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Solitary » 19 črc 2008 15:11

At uz ti sikmoocka pribalili jakejkoliv navod, tak mas sikme oci asi ty, jelikoz tu mame vyznaceny cely thread o problematice downgradu a i kdyby tam konkretni problem nebyl uz zminen, mohl jsi svuj dotaz napsat tam a nezakladat kvuli tomu nove tema. Duh!

LOCK

Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“