Menší prostor kolem ikon po hibernaci

notebooky Lenovo (IBM, ThinkPad, Lenovo 3000) a vše kolem
SonGokussj4
píše často
Kontaktovat uživatele:

Menší prostor kolem ikon po hibernaci

Příspěvekod SonGokussj4 » 30 črc 2008 09:48

Zdarvím
Vyskytl se mi problém na mém R61 :)
Ikony mám před vypnutím dané normálně. Od shora až dolů se mi tam vejde řekněme 13 ikon. Jenže když notebook hibernuju a pak ho zas zapnuý, je tam těch 13 ikon, ale pod poslední je ještě místo pro další...
Ale když tam tu ikonu dám, je tam tak "nešikovně" zapadlá, že jde vidět jen ten obrázek a text už je zalezlý pod nabídkou start.
Už vím jak to vrátit zpět. Kliknu na hlavní panel, odškrknu "uzamknout hlavní panel" a ono se to vrátí zas nazpět.
zdá se mi, že je problém v tom, že po hibernaci a vzbuzení z ní se ikony tak nějak přiblíží trochu k sobě. Jako kdyby kolem sebe měli méně místa.

Nemáte s tím někdo zkušenosti? mám dojem, že po měsíci zapínání a vypínání mi to bude lézt na nervy. Teď to ještě jde... :)

Edit: oki, omlouvám se za spam :) A děkuju za radu. Ale asi to nezkusím. Nechci mít v NB x množství "zbytečného" softwaru. :) Ale díky ;-) (doufám že toto spam není. i když někde jsem četl, že i děkovat se nemá. :) mi přijde trochu proti srsti :) )
Naposledy upravil(a) SonGokussj4 dne 31 črc 2008 20:38, celkem upraveno 1 x.

Solitary
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Solitary » 31 črc 2008 18:33

Muzes zkusit pouzivat Restore Desktop aplikaci, ktera si zapamatuje serazeni ikon na plose a v pripade jejich zprehazeni je muze zas jednodusse obnovit na jejich pozice. Sice to neni prevence tveho problemu, ale poslouzi dobre i v jinych pripadech, kdy treba nejaka neposlusna aplikace pri zmene rozliseni ikony zprehazi.

Btw priste nespamuj forum postama bez prinosneho obsahu, aby sis obnovoval svuj thread ;)

Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“