Jak zvýšit hlasitost ???
Jak zvýšit hlasitost ???
Zdravím..Mám notebook Lenovo 3000 N200 a jak již napovídá titulek nejsem spokojen s hlasitostí.Je jedno, jestli to je při přehrávání filmu a nebo muziky.I 100% hlasitost je poměrně nízká.Dá se to nějak řešit , myslím zesílit.?? Díky za info..
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
. . .
. . .
100% hlasitost...
Tak, to už se asi zvýšit nedá, ne? Nějaká utilitka na to asi taky nebude
Já mám třeba nastaveno hlasitost u mé R61 na ±80%, napojené repráky na 50% a někdy se držím za uši jak to huláká.
Je jasné že ti repráčky na notebooku nepůjdouhlasitěji. když chceš hudbu, kup externí.
. . .
100% hlasitost...
Tak, to už se asi zvýšit nedá, ne? Nějaká utilitka na to asi taky nebude
Já mám třeba nastaveno hlasitost u mé R61 na ±80%, napojené repráky na 50% a někdy se držím za uši jak to huláká.
Je jasné že ti repráčky na notebooku nepůjdouhlasitěji. když chceš hudbu, kup externí.
Život nabral smysl. Tehdy. V ten jeden okamžik bylo rozhodnuto.
Anime...
Anime...
Sam mam N100 a vim, ze ta hlasitost repracku je zoufala. Da se to jedine resit v prehravacich tak, ze si v nich spustis ekvalizer, a tam si jeste zvednes dB pro cele spektrum. Ale musi se to delat s rozmyslem, aby to nezacalo uz chrchlat. Ja teda pouzivam sluchatka s vlastnim zesilovacem, takze tohle moc resit nemusim.
nízká hlasitost
Doporučuji zkontrolovat následující:
1) start - spustit - dxdiag (aby úroveň hardwarové akcelerace byla na max)
2) START - nastavení - ovládací panely - zvuky a zvuk.zařízení - zvuk - hlasitost (aby i zařízení wave bylo na max, respektive vše)
1) start - spustit - dxdiag (aby úroveň hardwarové akcelerace byla na max)
2) START - nastavení - ovládací panely - zvuky a zvuk.zařízení - zvuk - hlasitost (aby i zařízení wave bylo na max, respektive vše)
DELL Precision M6400 Q9300@2,53GHz; 6GB; ATI 7820 1GB GDDR5; 1920x1200 E2Glass; 2xHDD(1xSSD,1x1TB)
Lenovo E530 i7-3632@2,2GHz; 8GB, NVIDIA GT635M; HD+
Lenovo G770 C2D@2,2GHz; 8GB,ATI
Lenovo E530 i7-3632@2,2GHz; 8GB, NVIDIA GT635M; HD+
Lenovo G770 C2D@2,2GHz; 8GB,ATI
Ono je to pravda
Já když sem měl HP Pavilion dv9000 tak u visty šel zvuk potichu , ale jak jsem si zkusil dát XP co sem našel na netu v kradeware XP 2008 , tak šel zvuk hodně nahlas .Ale musel jsem předejít na normální XP a musel sem si najít speciální zvukové balíčky,kde výrobce HP nedodává ovladače a zvuk mi jde tak mezi tichým a hlasitým.Je jasný že zvuk nepoběží jak na 100W reprácích . Tak kdo umí to vykoumat pořádně v systému tak by na to měl přijít .
Jestli můžu poradit - pokud se ti zdá, že jsou filmy málo nahlas, zkus je pouštět v Media Playeru Classic. V nastavení má volbu na jakýsi volume boost. Myslel jsem si, že nic takového nemůže fungovat a hle! Hrálo to pekelně nahlas. Určitě vyzkoušej. Ten přehrávač samotný toho umí mraky a je velmi nenáročný na systémové prostředky.
TP R61 [C2D T8100@2,1GHz, 1x2GB DDR2, Quadro NVS140m 128MB, 15,4" WSXGA+ mat]
Případně to umí přímo samotné přehrávače, nejen kodeky - např. VLC media player - stačí vybudit ekvalizérem
TP T61 7664-18G, 2x2GB RAM 800MHz, Intel SSD 330 180GB, Advanced Mini-Dock
TP X230 2320-2QG (IPS, UB dock), 2x8GB DDR3 1600MHz, 128GB mSATA Crucial M4 SSD
TP X230 2320-2QG (IPS, UB dock), 2x4GB DDR3 1600MHz, 256GB mSATA Crucial M500 SSD
TP X230 2320-2QG (IPS, UB dock), 2x8GB DDR3 1600MHz, 128GB mSATA Crucial M4 SSD
TP X230 2320-2QG (IPS, UB dock), 2x4GB DDR3 1600MHz, 256GB mSATA Crucial M500 SSD
-
- občas něco napíše
Pouzij sluhcatka
Jiny reproduktory
Prehravac s equalizerem
Nebo jeste nejakou utilitu, ktera equalizuje asi ti na to posilali lidi tady nejakej tip.
Ale kdyz toho pouzijes vic nebo i neco fakt drastickyho, tak si muzes odlapit repraky nebo zvukovku, coz je cela deska a pak to treba neuhrajes ani na reklamaci. Takze opatrne.
btw.
Equalizery upravuji zvuk softwarove. Takze teoreticky vytezuje procesor na vic a hlavne znekvalitnuje zvuk, ale to pri vyssi hlasitosti na repracich, ktery to nezvladnou, je vlastne jedno, stejne to bude hrozny.
Jiny reproduktory
Prehravac s equalizerem
Nebo jeste nejakou utilitu, ktera equalizuje asi ti na to posilali lidi tady nejakej tip.
Ale kdyz toho pouzijes vic nebo i neco fakt drastickyho, tak si muzes odlapit repraky nebo zvukovku, coz je cela deska a pak to treba neuhrajes ani na reklamaci. Takze opatrne.
btw.
Equalizery upravuji zvuk softwarove. Takze teoreticky vytezuje procesor na vic a hlavne znekvalitnuje zvuk, ale to pri vyssi hlasitosti na repracich, ktery to nezvladnou, je vlastne jedno, stejne to bude hrozny.
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“