Tak jsem zjistil, že mám přesně ten samý problém, který je popsán na následující adrese http://www.gfisk.com/windows-photo-gallery-color-issue
Ten návod bohužel nejde, asi funguje jen na dellu, nevíte někdo co s tím?
problém se zobrazením barev R61
Hmm tak to mám úplně stejný problém, ale zatím jsem ho zaznamenal jen ve Windows fotogalerii, jinde se neprojevil.
Lenovo ThinkPad W520 15.6" 1920x1080, Intel Core i7-2820QM 2.3GHz, nVidia Quadro 2000M 2GB, Kingston 16GB 1600MHz RAM, Crucial m4 256GB SSD, WD Blue 1TB 5400rpm HDD, Gobi 3000, Mini Dock Plus 3, Windows 8.1 Pro 64bit
tak jsem nasel reseni, otevrit si spravu barev, tam navolit monitor a zaskrtnout "Pouzit vlastni nastaveni pro toto zarizeni", potom odebrat puvodni profil a pridat novy s nazvem sRGB IEC61966-2.1
dale "Nastavit jako vychozi profil", restartovat pocitac a je po problemu
za to ja ted resim novy s Client Security Solution, chce to po mne overit nedavno zmenene windows heslo a z nejakeho duvodu to nebere i kdyz napisu spravne aktualni heslo do meho uctu... proste to napise authentication failed
dale "Nastavit jako vychozi profil", restartovat pocitac a je po problemu
za to ja ted resim novy s Client Security Solution, chce to po mne overit nedavno zmenene windows heslo a z nejakeho duvodu to nebere i kdyz napisu spravne aktualni heslo do meho uctu... proste to napise authentication failed

Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“