Lenovo ThinkPad Z61m
Lenovo ThinkPad Z61m
ahoj, napsal jsem nejrozsáhlejšá českou uživatelskou recenzi tohoto notebooku, tak kdyby měl někdo zájem...
http://www.fanky.cz/?text=2-ibm-lenovo- ... ka-recenze
je to sice reklama, ale hledal jsem v pravidlech a myslím, že to je ještě v mezích tolerance, pokud ne, můžete smazat.. děkuji
chtěl bych psát více recenzí pokud bude čas, napište kdyžtak prosím, jestli by se to někomu hodilo...?
http://www.fanky.cz/?text=2-ibm-lenovo- ... ka-recenze
je to sice reklama, ale hledal jsem v pravidlech a myslím, že to je ještě v mezích tolerance, pokud ne, můžete smazat.. děkuji
chtěl bych psát více recenzí pokud bude čas, napište kdyžtak prosím, jestli by se to někomu hodilo...?
Naposledy upravil(a) fanky dne 17 úno 2007 22:07, celkem upraveno 1 x.
Problem uzivatelu, kteri maji svuj prvni notebook je ten, ze jsou s nim spokojeni a vubec nezalezi na tom, co to je. Uzivatele jsou spokojeni jak s IBM tak s Prestigiem. Prece nekdo nebude psat, to jsem ale debil, ze jsem si koupil tak blby notebook. Nic proti, ale recenze prenech zkusenejsim.
Ackoliv mam s notebooky mnohalete zkusenosti, tak bych si netroufal napsat recenzi, protoze jsem velmi ovlivnen svym soucasnym T40, ktere je kvalitou trochu jinde a ja uz jsem si zvykl na prilis velky luxus.
Ackoliv mam s notebooky mnohalete zkusenosti, tak bych si netroufal napsat recenzi, protoze jsem velmi ovlivnen svym soucasnym T40, ktere je kvalitou trochu jinde a ja uz jsem si zvykl na prilis velky luxus.
mraky píše:Problem uzivatelu, kteri maji svuj prvni notebook je ten, ze jsou s nim spokojeni a vubec nezalezi na tom, co to je. Uzivatele jsou spokojeni jak s IBM tak s Prestigiem. Prece nekdo nebude psat, to jsem ale debil, ze jsem si koupil tak blby notebook. Nic proti, ale recenze prenech zkusenejsim.
az zas tak spokojen nejsem..

Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“