Zdravím, mám dotaz ohledně rozšíření záruky. Mám svůj thinkPad T500 asi týden a rád bych si k němu dokoupil NBD záruku. Vůbec ale nevím jak se to dělá a jestli je to vůbec možné.
Prosím poradte mi jak to rozšířit.
Lenovo + NBD
Lenovo + NBD
Lenovo ThinkPad X230 IPS
Lenovo ThinkPad T500 - rip
Lenovo ThinkPad T500 - rip
Objednáš viz např. http://www.czechcomputer.cz/fulltext.js ... =stockitem ... máš to tam i pěkně popsané, jak to probíhá:
CZC např. dělá právě registraci za zákazníka, což je super - nemusíš se o nic starat ... jinde je zvykem, že dostaneš jen emailem údaje a regneš si u Lenova sám - také není problém
CZC píše:ServicePac je pouze v elektronické formě - v okamžiku prodeje prodejce (Czech Computer s.r.o.) provede registraci a to nejpozději do 24 hodin po zakoupení, následně přijde zákazníkovi emailem elektronicky upozornění, čímž bude proces registrace ukončen a ServicePac plně platný.
Pro úspěšnou registraci musí zákazník uvést následující údaje:
1) přesný typ výrobku
2) sériové číslo produktu,
3) název země, ve které byl produkt zakoupen
4) jméno zákazníky případně firmy, která bude ServicePac uplatňovat
5) jméno kontaktní osoby
6) telefonní číslo a emailovou adresu na kontaktní osobu (na tento email bude doručen přímo firmou Lenovo elektronické upozornění, čímž se ServicePac stává platným)
7) poštovní doručovací adresu kontaktní osoby nebo firmy, na kterou má být ServicePac registrován
CZC např. dělá právě registraci za zákazníka, což je super - nemusíš se o nic starat ... jinde je zvykem, že dostaneš jen emailem údaje a regneš si u Lenova sám - také není problém

TP T61 7664-18G, 2x2GB RAM 800MHz, Intel SSD 330 180GB, Advanced Mini-Dock
TP X230 2320-2QG (IPS, UB dock), 2x8GB DDR3 1600MHz, 128GB mSATA Crucial M4 SSD
TP X230 2320-2QG (IPS, UB dock), 2x4GB DDR3 1600MHz, 256GB mSATA Crucial M500 SSD
TP X230 2320-2QG (IPS, UB dock), 2x8GB DDR3 1600MHz, 128GB mSATA Crucial M4 SSD
TP X230 2320-2QG (IPS, UB dock), 2x4GB DDR3 1600MHz, 256GB mSATA Crucial M500 SSD
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“