NBD on-site alebo Protection na Slovensku?

notebooky Lenovo (IBM, ThinkPad, Lenovo 3000) a vše kolem
3xP053r

NBD on-site alebo Protection na Slovensku?

Příspěvekod 3xP053r » 28 říj 2008 02:43

Zdravim,

nevie niekto, ako to je na Slovensku s rozsirenim zaruky na NBD on-site alebo este lepsie Protection? Ma s tym niekto skusenosti, ci plati tato zaruka aj u nas (teda nielen ci sa da zaregistrovat, ale ci realne plati)?

Pretoze podla informacii co som nasiel na stranke Lenova, sa to sice u nas ponuka, ale v inom dokumente o tychto zarukach zas Slovensko uvedene nebolo (Cesko, Polsko, atd. ano, ale prave Slovensko tam chybalo) :?: A uplne inde zase pisali, ze je to v roznych krajinach rozne a to bolo vsetko co k tomu napisali :roll: . Ale nejaky zoznam, ze v akej krajine aku poskytuju uroven servisu som nenasiel. A to som googlil dost dlho vsetko mozne. :cry:

Nepozna teda niekto takyto zoznam, pripadne nemoze naisto potvrdit, ze u nas Protection plati (napr. ze rozbil notebook a mu ho opravili :wink: ).

Minut peniaze na rozsirenie zaruky a zistit, ze u nas sa poskytuje len nizsia uroven servisu by asi nebolo prijemne... ;) (A ono tie rozsirenia som nasiel vacsinou v CR-zalozenych obchodoch, takze moze hrozit, ze to dovazaju z materskej firmy v CR bez ohladu na kompatiblitu.)

Dakujem za odpovede.

EDIT: A este - u nas sa predava T500 model 2082-53G, ked vsak zadam do vyhladavaca medzinarodnych zaruk 2082, tak to vyhodi same exoticke krajiny bez Europy... :?: WTF?

Ghost
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Ghost » 28 říj 2008 09:39

+421-2-4954-5555 - cislo slovenskeho supportu lenova
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8

3xP053r

Příspěvekod 3xP053r » 28 říj 2008 11:20

Dik za cislo, ale nic moc.

Chlapik v tom servise mi iba povedal, ze niektore obchody vozia notebooky z Ameriky a tie sa servisuju dlho (ale tak *****XS je hadam priamo slovenska verzia notebooku; zas na strankach lenova je o tom trt, ale nikde inde XS nemaju, len na Slovensku. HV potom maju v Madarsku, MC v Cesku; takze z toho usudzujem, ze to je podla krajiny). Dalej na obchodnom zastupeni to po prepojeni z recepcie dotycna osoba neberie.

Updatnem ked nieco zistim.

3xP053r

Příspěvekod 3xP053r » 30 říj 2008 11:20

Takze:

a) Protection sa na Slovensku neposkytuje. (Co je dost velka skoda.)

b) Ak to rozsirenie aj obchod dovezie z CR, nevadi, da sa to zaregistrovat.

Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“