Mám takový problém.Včera jsem mněl zapnutý IBM T30,jelikož docházela baterka tak jsem ho zapnul do sítě,začal nabíjet.Pár hodin jsem si ho nevšímal.Pak jsem ho chtěl vypnout a koukám NB se nenabíji ,ukazovalo to jako by byl odpojen od sítě (baterka byla nabitá na 50%) a zdroj byl ještě teplý.Tak jsem neváhal a vzal měřák a skoušel jsem změřit na výstupu napěti,byla tom nula.Tak jsem ho odpojil a zachvíli znova zapojil
a už jsem naměřil 16V.Tak jsem simyslel,že je někde zlomený kabel(ten tenký) ale zjistil jsem ,že to za chvíli zase vyplo.Připadá mi to,že při větší zátěži vypne.Když jsem vypnul NB tak to dokonce nabilo tu baterku až do konce.Má ten zdroj nějakou ochranu (teplota ,přetížení)ono se ty zdroje pro IBM T30 dost hřejou ale nikdy toto neudělal.Zjistil jsem ,že když přestane dávat tak ho stačí odojit od sítě a zapnout a zase jede.Baz zatížení jel půl dne.Snad to bude jen zdroj ne zak.deska.Setkal se už někdo stím.
PS-mám možnost koupit zdroj 60W a já mám 75W bude to mít nějaký vliv.Díky za odpověd.
IBM T30 a zdroj
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“