Ahoj,
nainstalil se mi SP3 a od te doby mam intenzivni pocit, ze se funkcnost tak nejak zhorsila.
Pouzivam browser Maxthon (i ipred SP3) a casto se mi stane, ze pozadovana stranka neni k dispozici, ale po refresh je to okamzite OK. Nebo misto stranky v HTML vidim je stranku plnou jednotlivich znaku, ani ne zdrojak v html.
Dale se mi prodlouzilo vypinani/prepinani uzivatelu. Nejaky SW, nebo ovladac zustava viset.
Tak by me zajimalo, jak jste na tom po SP3 na XP PRO vy a jestli nakonec neni lepsi se vratit zpet.
po instalaci SP3 na XP zpomaleni
po instalaci SP3 na XP zpomaleni
Lenovo ThinkPad R61, T8100, 14 " 1280 x 800, Intel Graphics X3100, XP PRO SP3
Taky jsem mel visty asi 6 hodin. Puvodne jsem chtel stroj rovnou s XP, ale pak jsem si rekl, ze je skoda prijit o Visty "zadarmo".
Hloupe je, ze moc nejsem schopen poznat, jestli se mi to ted zhorsilo diky SP3, nebo je problem treba s pripojenim k netu ...
Urcite mam spusteno spoustu veci na pozadi (od Lenova) a pak jsem taky pouzil thinkvantage update. mozna tohle vsechno dohromady nebylo OK. Jo a jeste XP antispy. Tak to se potom tezko urcuje, kde je zakopany vorech.
Ale aby mi pri prepinani useru/vypinani NTB skoro 2(3) minuty cekal, to neni dobre...
Hloupe je, ze moc nejsem schopen poznat, jestli se mi to ted zhorsilo diky SP3, nebo je problem treba s pripojenim k netu ...
Urcite mam spusteno spoustu veci na pozadi (od Lenova) a pak jsem taky pouzil thinkvantage update. mozna tohle vsechno dohromady nebylo OK. Jo a jeste XP antispy. Tak to se potom tezko urcuje, kde je zakopany vorech.
Ale aby mi pri prepinani useru/vypinani NTB skoro 2(3) minuty cekal, to neni dobre...
dneska jsem zkusebne pristupoval na stejne stranky z pc i NTB, oba pripojene ke stejnemu routeru. PC bez problemu a NTB cast stranek nenacetl a bylo potreba pouzuit F5. nektere stranky byly 403 a pod.
S tim vypinanim je trochu problem, je to muj prvni "opravdovy" NTB a beha tam spousta veci, o kterych si nejsem jist, na co jsou.Taky to matou thinkvantage aplikace. Ochrana HDD pri padu, neco k BT, Wifi (i kdyz to mam HW vypnute). nejaky to zalohovani.
Porad nejvic podezrivam SP3 a Lenovo update.
Breberky by byt nemely, Kerio a NOD32 + jsem za NAT
S tim vypinanim je trochu problem, je to muj prvni "opravdovy" NTB a beha tam spousta veci, o kterych si nejsem jist, na co jsou.Taky to matou thinkvantage aplikace. Ochrana HDD pri padu, neco k BT, Wifi (i kdyz to mam HW vypnute). nejaky to zalohovani.
Porad nejvic podezrivam SP3 a Lenovo update.
Breberky by byt nemely, Kerio a NOD32 + jsem za NAT
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“