V XP sa tiez niekde nastavovala "velkost" reproduktorov (to menu patrilo Windowsom, takze to tam bolo tusim bez ohladu na zvukovku), len neviem ci to ma vplyv aj na cutoff basov...
Inak, mozes este skusit preinstalovat ovladace, ci tam nejaky ovladaci softver nepribudne alebo ci sa problem neodstrani sam
Btw. u Realteku bol cca 2 roky dozadu tiez problem s basmi - totiz ovladace asi v zaujme ochrany zabudovanych reproduktorov v notebooku pouzivali prednastaveny ekvalizer, kde boli totalne stiahnute basy (a tento ekvalizer sa pouzival aj pre vystup na sluchadla a reproduktory, kde to narozdiel od zabudovanych reproduktorov dost chybalo). Problem bol o to vacsi, ze tento ekvalizer bol ulozeny v dvoch suboroch v adresari Windows, takze aj ked sa preinstalovali ovladace na nove, kde uz tento ekvalizer povodne nebol, tak ovladace nasli tie dva subory a nic sa nezmenilo - jedine riesenie bolo dopatrat sa k tomu, ze to maju na svedomi tieto subory a rucne ich zmazat...
Takze skus este pohladat po Internete, ci nie je pri tejto zvukovke tiez podobny problem (akurat, ze na taketo problemy byva odpoved zahrabana niekde na talianskom alebo cinskom fore na desiatej strane vysledkov v googli - a samozrejme, ze ked to riesis na forach ty, tak sa ti maximalne dostane odpovedi ako su v tejto teme - ze to mas zle zapojene alebo ze to predsa nemozes pocut, ked nemas reproduktory za 20 000 - vlastna skusenost)... EDIT: Ja som to vravel...