Ahojte,
mam Thinkpad R61i a WinXP a od istej doby mi zacal PowerManager padat. Power gauge sa v taskbare zobrazi, profily sa prepinat daju, ale powermanager samotny sa spustit neda. Neviem cim to je, skusal som odinstalovat uplne vsetok thinkpadovsky software a premazat registre, ale nic nepomohlo. Neviete mi poradit, cim to mohlo byt? Pripadne nejaku nahradu? Samotny power management mi moc nechyba kedze pouzivam RMClock, ale potreboval by som si prestavit ako sa mi baterka nabija.
Windows sa mi preinstalovat nechce, nechavam si to ako poslednu moznost.
Dakujem.
Thinkpad PowerManager pada, nahrada?
Re: Thinkpad PowerManager pada, nahrada?
pablo285 píše:ale potreboval by som si prestavit ako sa mi baterka nabija.
na to alternativny soft nie je. aspon o nom neviem.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
- Chlebovnik
- guru
Co zkusit nějakou jinou verzi Power Manageru?
Jinak pokud chceš znát zbývající %, resp. výdrž, tak zkus prográmek Battery Bar.
Jinak pokud chceš znát zbývající %, resp. výdrž, tak zkus prográmek Battery Bar.
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
Tak problem vyrieseny - po dlhych pokusoch nainstaloval som staru verziu 1.48, ktora je dostupna aj na webe Lenova a odporucana pre Win2K. Vsetky novsie verzie mi uz teraz nesli.
A percenta mi to ukazovalo aj doteraz bez problemov, aj sa dali prepinat profily, len som sa nevedel dostat do powermanageru.
A percenta mi to ukazovalo aj doteraz bez problemov, aj sa dali prepinat profily, len som sa nevedel dostat do powermanageru.
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“