sonixx píše:Takže už je doma, cena cca 550, pekny je, celkom rýchly, uvidime koľko vydrží baterka
Notebook som kupoval pre moju známu, takže nestihol som ho poriadne povytáčať a už mi ho aj hned zobrala.
Kupil som tú najlacnejšiu verziu v červenom prevedení. cena cca 550 e.
Konkretne:
ThinkPad Edge červený/ Athlon Neo X2 L325/ 13.3" LED 1366x768/ 4GB/ 320GB 5.4k/ WF/ BT/ CAM/ HDMI/ WIN 7 HP
V krabici sa nachádzal notebook 2x manual( eng+cz) + malá nabíjačka.
Inštalácia W7 prebehla bez problemov pár krát odklikáte vpíšete požadované info a ide sa na to.
V cene noteboku máte aj 30 dňovú skúšobnú verziu office 2007.
Dojem: Predtým mi prebehlo cez ruky pár ntb ale žiaden som nikdy nevlastnil. Konštrukcia je podľa mna pevná( moje osobné posúdenie) je malý, zlatý
Na klávesnici sa mne osobne veľmi dobre píše touchpad a tracjpoint reaguju presne a rýchlo.
Prekvapil ma zvuk ktorý je na tak malú škatuľku celkom čistý a kvalitný.
Windows beží svižne, naraz som mal sputený film + ppt prezentácia 150mb + ppt 70mb + g chrome (10 okien) + 3 excel tab o velkosti 15 MB. Všetko bežalo v poriadku a svižne.
jediné čo ma troška sklamalo bola výdrž na baterie, je tam iba 4 članková pričom vo vyššej verzii je 6članková. ntb vydržal isť pri surfovaní cca 2:20 minut
Svoj opis píšem ako laik, takže ak máte nejake otazočky skúste sa opytať pokusim sa Vám tak sice možno neodborne ale pravdivo odpovedať.