Power manager 3
-
- píše často
Power manager 3
Zdravím, mám problém s powermanagerem. Najednou se mi tam objevil 2x profil maximum battery life. Když označím jeden ,označí se automaticky i druhej. Dříve to tam bylo jenom jednou a místo toho druhýho byl obrázek baráčku něco jako vyrovnané nastavení.
Zkoušel sem celý power manager odinstalovat a znovu nainstalovat ale bez úspěchu:
Zkoušel sem celý power manager odinstalovat a znovu nainstalovat ale bez úspěchu:
energy star 4.0 PM plan
marilak píše:Ahoj, mně tam zase v tom seznamu power plan chybí režim ENERGY STAR, nevíte někdo jak ho tam dostat? Ve vistách byl, ale po uprage na win7 tam není. Předem díky za radu.
Ja mam tiez podobnu otazku...
Hladal som na internete a zda sa, ze na dany rezim musi byt v systeme nainstalovany Energy Star 4.0 Compliance PM Plan... vid stranku:
http://www-307.ibm.com/pc/support/site. ... ngy-star40
lenze na stranke je spomenute len Win XP a Vista... Ako je to teda s Win 7? Vdaka za radu.
To Sheep-Master:
Tohle se mi stalo také, ale měl jsem tam 3x Max Power a 2x Power source optimized. Ve Vistách - nakonec to stačí smazat z profilů u správce napájení. Je tam po rozkliknutí seznam "dalších plánů" a tak jsou tyhle. Jen to musí šlověk spustit jako správce, aby šly odstranit.
Tohle se mi stalo také, ale měl jsem tam 3x Max Power a 2x Power source optimized. Ve Vistách - nakonec to stačí smazat z profilů u správce napájení. Je tam po rozkliknutí seznam "dalších plánů" a tak jsou tyhle. Jen to musí šlověk spustit jako správce, aby šly odstranit.
Lenovo R500 (WSXGA+, ATI) + dock
-
- píše často
Nema nekdo z vas napad, jak nastavit, aby rezim Maximum Performace byl prvni v poradi od vrchu.
Na Vistach sem to tak mel, navic stacilo kliknout v liste jen do ikony a mohl sem si rezim zmenit bez zdlouhavyho spousteni celyho programu.
Ted menim rezim lehce zdlouhlaveji pres fn+F3, ale jako prvni mi to nabidne rezim zbytecny Times off, misto toho aby mi stacil dat jen enter a mel sem maximum performace a mohl se mi stroj rozjet na plno. (je to neprijemny, kdyz se slovek vrati z cesty notas mam jen ve sleep modu a pak se to doma hned pripojuje k siti a dela to vsechno a v maximum barery life je to uplne zatizeny a trva do dlouho]
Takze bych rad, aby to slo rychle prepnout. Zkousel sem to prepsat v jednom souboru, ale zatim to nepomohl. Nebo bych i Times off rezim vymazal v Powermanageru, ale jako zakladni moc nejde ani smazat.
Na Vistach sem to tak mel, navic stacilo kliknout v liste jen do ikony a mohl sem si rezim zmenit bez zdlouhavyho spousteni celyho programu.
Ted menim rezim lehce zdlouhlaveji pres fn+F3, ale jako prvni mi to nabidne rezim zbytecny Times off, misto toho aby mi stacil dat jen enter a mel sem maximum performace a mohl se mi stroj rozjet na plno. (je to neprijemny, kdyz se slovek vrati z cesty notas mam jen ve sleep modu a pak se to doma hned pripojuje k siti a dela to vsechno a v maximum barery life je to uplne zatizeny a trva do dlouho]
Takze bych rad, aby to slo rychle prepnout. Zkousel sem to prepsat v jednom souboru, ale zatim to nepomohl. Nebo bych i Times off rezim vymazal v Powermanageru, ale jako zakladni moc nejde ani smazat.
Ahoj, také by mě zajímalo, jak nastavit Power manager aby stačilo pouze kliknout na "ikonku baterky" na liště a mohl jsem rovnou měnit napájecí režim bez zbytečného spouštění Power manageru (jako programu).
Vím, že mi to tak fungovalo u staršího Power manageru (tuším 1.61 pod Win XP).
Klávesovou zkratku Fn + F3 používám na vypnutí displaye (často používám, nechci měnit).
Předem díky za jakoukoliv radu!
Vím, že mi to tak fungovalo u staršího Power manageru (tuším 1.61 pod Win XP).
Klávesovou zkratku Fn + F3 používám na vypnutí displaye (často používám, nechci měnit).
Předem díky za jakoukoliv radu!
-
- píše často
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“