Zdravim asi pred mesiacom som si kupil notebook Lenovo G560 v konfiguracii s procesorom Intel core i5 a grafickou kartou Nvidia 310 a mam nasledujuci problem:
Pri prehravani videa sa notebook sprava velmi cudne. Video ide najrprv plynule no asi po 10tich sekundach zacne dost vyrazne sekat a prehravanie sa spomaly, toto trva tak 3 sekundy a potom zasa ide plynule a snazi sa dohnat predchadzajuce spomalenie cize video zrychlli, zvuk ide po cely cas normalne. Cim dlhsie video prehravam tym vyraznejsie sa tento efekt prejavuje. Pri flash videach z youtube, vimea... je spomalnenie este vyraznejsie a videa su takmer nepozeratelne.
Najprv som si myslel ze chyba bude niekde v driveroch/kodekoch no skusal som viackrat preinstalvat drivere grafickej karty, kodeky, flash na rozne verzie a vysledok bol vzdy rovnaky. Skusal som aj spravit recovery z disku no aj po preinstalovani sytemu sa prehravanie videa spravalo rovnako. Mam nahrate aj ubuntu a tam sa video aj flash tiez sprava rovnako.
Chcel by som sa spytat ci nahodou dakto zvas nema tieyz lenovo g5602 a ako vam prehrava video, pripadne ci neviete co by mohlo toto zvastne spravanie sa notebooku sposobovat
Problem s Lenovo G560
-
- občas něco napíše
Problem s Lenovo G560
Ahoj,mám Lenovo G560 s core i3 350,NV310M,Win7 64bit.,a není žádný problém ,jsem s nim zatím nadmíru spokojen oproti Asusu A6T,žádné sekání,zpomalení,výkonově celkem fajn,i když grafika je z těch slabších,ale v žádných formátech se video neseká,ani nezpomaluje,asi to bude HWchyba ,taky bych to viděl na reklamaci,nebo zkusil nějakou hru jestli to taky udělá,jsou na grafiku a výpočet přeci jen složitější,já hraju Rísena a na full det. v poho a plynule
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“