Ideapad G560 Šumění/chrčení sluchátek
Ideapad G560 Šumění/chrčení sluchátek
Dobrý den, přítelkyně s pořídila ideapad G560 a asi po 3 měsících si všimla, že když má notebook připojenej k elektřině chrčí/šumí jí ve sluchátkách, do té doby sluchátka nepoužívala, takže nevíme, kdy přesně se to objevilo, nebo jestli to je už od koupi notebooku. Někdo nějaký zkušenosti s tim? Když ho odpojime z elektřiny sluchátka nešumí a když sluchátka zapojim do ideapad Y560 tak taky nešumí, takže ve sluchadlech to nebude. PLS HELP
Lenovo Ideapad Y560, I3
- Chlebovnik
- guru
Špatně uzemněná zásuvka? Zkuste to i jinde (v jiných zásuvkách v různách lokalitách), jestli to bude dělat, ale podle mě to není chyba v notebooku, ale v zásuvce.
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
Tak to chce lepší sluchátka. Předtím jsem to zkoušela na pecky (SONY MDR-EX57LPB), ale po nasazení Sennheiser HD to bylo v pořádku.
Jsem si říkala, že to sluchátkama nemůže být, když mi v pohodě šlapaly na hp, ale to už je starší model. U techniků mi bylo řečeno, že novější notebooky, jak jsou vychytanější a někdě jsou vůči zapojení do sítě citlivější...no nevím.
Hlavně, že je to už ok.
Jsem si říkala, že to sluchátkama nemůže být, když mi v pohodě šlapaly na hp, ale to už je starší model. U techniků mi bylo řečeno, že novější notebooky, jak jsou vychytanější a někdě jsou vůči zapojení do sítě citlivější...no nevím.
Hlavně, že je to už ok.
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“