Zdravim,
přeinstaloval jsem si systém z Win XP a dal jsem si sem Windows 7 64-bit.
Ze stránek Lenova jsem si stáhnul RnR, Acces Connection, Power Manager a Fingerprint Software. Chtěl jsem ještě Active Protection system, ale ten jsem našel jen pro verzi 32-bit, takže mi to pochopitelně nejede. Nevíte, jestli je i verze pro 64-bit?
Pak bych se chtěl ještě zeptat, jestli je možno nějak nastavit, aby mi fungovaly zkratky Fn+F(x), poněvadž ačkoli jsem nainstaloval výše zmíněné, tak mi většinou nijak nereagujou (byl jsem zvyklý dost na Fn+F5 - access connection, Fn+F3 - vypnutí displaye).
Taky jsem používal Presentation director, ale to jsem na jejich stránkách vůbec nenašel.
Nakonec bych se chtěl ještě zeptat, zda jde nějak nastavit, aby se mi zobrazovaly na displayi určité akce, jako např. změna zvuku, jasu, apod. jak se to vždycky zobrazovalo na XP? Ty funkce sice fungujou, ale když se to nezobrazuje, tak nevim, na jakym jsem zrovna levelu...
PS: Hledal jsem tu na to odpovědi, ale moc jsem toho nenašel a když už jsem něco našel, tak to bylo zozprostřený v několika různých vláknech, proto se mi zdálo vhodné založit tohle, kde bude doufám trochu větší přehled.
R61 a ThinkVantage pod Win 7
R61 a ThinkVantage pod Win 7
Lenovo TP R61 15,4" wide, T8100, NVIDIA Quadro NVS 140M + Dell UltraSharp 2209WA
presentation director pre 7micky uz nieje. Aj ked vraj funguje ten z visty ale mne nie.
Po nainstalovany win je najlepsie stiahnut system update a ten potom ti natiahne vsetko co chces vratane toho co popisujes ( napr. OSD popisy
Po nainstalovany win je najlepsie stiahnut system update a ten potom ti natiahne vsetko co chces vratane toho co popisujes ( napr. OSD popisy
Lenovo ThinkPad T500 , T9400, 6GB RAM, crucial m4 240GB ssd, 4500mhd+3650, LED podsvietenie, 320GB Ultrabay, Win8
Lenovo ThinkPad X201
Lenovo ThinkPad X201
Myslíte, že by šel ten Presentation Director nainstalovat a používat v režimu XP mode?
Jinak ten ukazatel na displeji se jmenuje Hotkey Features Integration.
Jinak ten ukazatel na displeji se jmenuje Hotkey Features Integration.
Lenovo Thinkpad R61 - 15,4" WSXGA+ 1680 x 1050, C2D T8100 2,10 GHz, 2x2 GB RAM 667MHz, nVIDIA Quadro NVS 140M, 80GB SSD Intel X25-M G2 + 320 GB WD Scorpio Black 7200 ot. v Ultrabay, Win 7 Pro x64
Presentation direktor funguje jen ten starej. Jen se musi poklikat par veci s tim, ze to neodpovida pro w7. Na par specifickych veci je to jeste uzitecny, ale stiskem win+P je ted vse snazsi spustit a windows ma ted paradni nastaveni pro dva displaye.
Jinak prod w7 bezi vse paradne, ale taky mi chvili trvalo nez sem si vse na strankach lenova nasel, bohuzel SU obcas nechce hledat vse.
Jinak prod w7 bezi vse paradne, ale taky mi chvili trvalo nez sem si vse na strankach lenova nasel, bohuzel SU obcas nechce hledat vse.
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“