Registrace notebooku

notebooky Lenovo (IBM, ThinkPad, Lenovo 3000) a vše kolem
jay_cutler

Registrace notebooku

Příspěvekod jay_cutler » 10 zář 2011 20:06

Ahoj,
povedlo se někomu vytvořit si účet na webu Lenovo? Mě to vždycky ztroskotá na registračním formuláři http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/cont ... id_string= respektive na políčku nadepsaném pouze hvězdičkou. Ať tam napíšu cokoliv, vždycky mě to vrátí. Už jsem z toho parádně vytočenej :evil:

cyber-mythius
guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod cyber-mythius » 10 zář 2011 21:24

co vytvořit účet skrze lenovo.com a pak se jen příhlásit? (resp. si adresu vepsat do editace účtu).

jen takovy navrh, tebou odkazovany formular mi taky nefrci
AcerIconia W700 128GB SSD (tablet), Samsung S5
PAST -Thinkpad X230, i7-3520M, 8GB RAM, 120GB SSD, Thinkpad W520 Lenovo IdeaPad Y570 , Asus M51Ta, HTC Desire Z, Nokia Lumia, 800,Xperia ION, HTC OneX,Lumia 920,Nexus 7,Xperia Z1

jay_cutler

Příspěvekod jay_cutler » 11 zář 2011 00:27

To jsem udělal. Vytvořil jsem si účet na US webu, jenže ten login je na CZ web nepřenosnej. Takže prostě notebook mám registrovanej jakoby v US. To je samozřejmě jedno, jenom kvůli záruce jsem to chtěl mít na CZ. A ve finále je to jedno i kvůli záruce, protože registrace ThinkPlus, resp. On-Site Service NBD, kterou jsem dokoupil, se provádí zas jinde a nevyžaduje účet. Jinak hledání tel. čísla v případě, že bych záruku potřeboval uplatnit, taky docela sranda. Jsem zklamanej podporou Lenova, společnost, od který bych tohle nečekal :?

Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“