Lenovo G580 (20150) wifi ovladač

notebooky Lenovo (IBM, ThinkPad, Lenovo 3000) a vše kolem
Miraas
občas něco napíše

Lenovo G580 (20150) wifi ovladač

Příspěvekod Miraas » 23 zář 2012 14:20

Zdravím, mám problém nejde mi najít ovladač na wifi sít a žádný který je na ofiko stránkách nejde.... jediné co jse mi podařilo je nainstalovat lan adaptér Atheros .... zkoušel jsem snad všechny... :( instaluji na Win 7 sp1.

Díky

Tyrapol
občas něco napíše

ovladac wifi

Příspěvekod Tyrapol » 18 říj 2012 08:40

Ten isty problem mam aj ja. Kontrolka wifi svieti. No v navode sa pise ze je potrebne zapnut prepinac wifi a nasledne Fn - F5. No prepinac nemam na notebooku. Z cd som ovladac naistaloval a ked istalujem z internetu tak mi napise ze ovladac je uz naistalovany a predsa wifi nejde.
Vyriesil uz niekto tento problem. OS Windovs XP profesional. Lenovo G575
Pavol

Tyrapol
občas něco napíše

ovladac wifi

Příspěvekod Tyrapol » 18 říj 2012 08:41

Ten isty problem mam aj ja. Kontrolka wifi svieti. No v navode sa pise ze je potrebne zapnut prepinac wifi a nasledne Fn - F5. No prepinac nemam na notebooku. Z cd som ovladac naistaloval a ked istalujem z internetu tak mi napise ze ovladac je uz naistalovany a predsa wifi nejde.
Pavol

brakers
občas něco napíše

Re: ovladac wifi

Příspěvekod brakers » 02 zář 2013 21:30

Tyrapol píše:Ten isty problem mam aj ja. Kontrolka wifi svieti. No v navode sa pise ze je potrebne zapnut prepinac wifi a nasledne Fn - F5. No prepinac nemam na notebooku. Z cd som ovladac naistaloval a ked istalujem z internetu tak mi napise ze ovladac je uz naistalovany a predsa wifi nejde.
Pavol

ahoj mám také stejný problém. je to už rok co jste to tu řešily, tak bych se rád zeptat zda jste to vyřešily...mam lenovo G575 WIN 7 64BIT. do nedávna jsme byl připojený přes wifi. byli jsme u známých a vše v pohodě...přijeli jsme domu a na druhý den wifi proste nejela...a když preinstaluji driver tak ve správci mi to porád ukazuje vykřičník....prosím poradte....

Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“