Ahoj všem. Sestře jsem k Vánocům vybral lenovo ideapad S400. Vše bylo super.. překvapil mě vysoký jas displaye.. sestře nevyhovaly W8, tak jsem tam dal W7. Ze stránek lenova jsem stáhl všechny ovladače pro Win7 a nainstaloval. Po jednom restartu notebooku se mi před očima snížil jas displaye a to dle mého tak na 70%. A od té doby je toto maximální hodnota, které mohu dosáhnout. Zkrátka všechny ukazatele hlásí, že jas je maximální ale ani z daleka tak nesvítí! Přeinstaloval jsem znovu systém i ovladače a nic..přeinstaloval jsem po třetí systém (na W7) a zkusil dát ovladače, které jsou pro W8..stále nic.
Zkrátka už mě nenapadá nic, jak dosáhnout zvýšení jasu displaye.. Ten display opravdu hezky zářil, skoro jako na mém dellu E6420, ale nyní je to tak 70% a víc to nemohu dostat.
Nenapadá někoho něco, čím by to mohlo být? Co mám ještě zkusit? Recovery oddíl s W8 jsem již smazal

předpokládal jsem, že se k tomu již nebudu vracet, protože ty W7 šlapaly bez chyby, ale náhle se snížil jas a nevím jak ho navrátit zpět.
Děkuji za nápady